Бащата на Цвети Стоянова обяви невероятна новина, вижте я!

Бащата на Цвети Стоянова обяви невероятна новина, вижте я!
4.3 (86.67%) 3 votes

Цвети Стоянова има развитие относно състоянието ѝ, което интересува цяла България!

Една от най-добрите ни гимнастички вече се възстановява успешно. Това обяви нейният баша Йордан Стоянов, който разкри, че щерка му е проговорила. Цвети Стоянова е казала на татко си, че го обича, с което е потвърдила новината, че е напът да се възстанови, пише „България днес“.

Цвети Стоянова се оправя лека-полека

Цвети Стоянова се оправя лека-полека

Според информациите, идващи от бащата на световната ни шампионка в спорта художествена гимнастика, 22-годишната девойка вече диша сама, като белият ѝ дроб е в състояние да функционира самостоятелно. Всичко това дава надежда на всички, че красавицата няма да бъде споходена от фатални последици след опита си за самоубийство.

Припомняме, че Цветелина Стоянова направи крачка към собствената си смърт, след като скочи от шестия етаж на своя блок. Така и все още не е станало ясно кое е предизвикало това действие на гимнастичката. Появиха се много слухове, сред които най-достоверни изглеждат тези, свързани с напрежението на Цвети в худ. гимнастика.

„Бях при нея само за секунди, но тя беше в съзнание и ми каза, че ме обича. Възстановява се и надеждите ни са много големи.“ – споделя Йордан Стоянов

Освен семейството на хубавицата, нейните колежки от отбора също продължават да се интересуват от състоянието ѝ. Въпреки че се стягат за Олимписките игри, всички от нашия ансамбъл поддържат връзка с близките на Цвети Стоянова и следят за случващото се с нея в Пирогов, научи Kliuki.bg.

Илиана Раева – президентът на Федерацията, вече изрази неведнъж становището си, че тя няма никаква вина за инцидента, както и всички в отбора. Появи се слух, че Цвети е била скъсала с гаджето си, преди да се хвърли от балкона, но той така и не получи потвърждение.

По всичко личи, че Цветелина Стоянова вече няма да практикува художествена гимнастика, но ако се възстанови напълно, което е твърде вероятно, нищо чудно да я видим в треньорския щаб на националния ни състав.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар