Биляна Гавазова не е на себе си след гаврата в БТВ, вижте какво прави по цял ден!

Биляна Гавазова не е на себе си след гаврата в БТВ, вижте какво прави по цял ден!
4.5 (90%) 6 votes

Биляна Гавазова като нищо може да остане самотна майка, ако не намери разумни граници на мераците си.

Завърналата се наскоро от майчинство и изритана в ъгъла на сутрешния блок със скромна рубрика, Биляна Гавазова изпаднала в сериозна криза, която може да й донесе сътресения и в семеен план. Красивата майка явно е отключила комплекс за малоценност, защото неведнъж е споделяла, че да е водеща на „Тази сутрин“ е върховото постижение в живота й, явно по-важно и това, че вече има дете. След като вече не седи на стола до Хекимян, журналистката направо е неузнаваема и за най-близките си, разбра kliuki.bg.

Биляна Гавазова трябва да се радва, че има мъж като Тодор

Биляна Гавазова трябва да се радва, че има мъж като Тодор

Откакто се върна на малкия екран, макар и с нищожната си рубрика, която дори не е всеки ден. Биляна Гавазова прекарва една няколко часа в семейния си дом, които са отделени за сън и вероятно вечеря с любимия й Тодор. Тя излиза в ранни зори, за да подготвя кратката си изява на малкия екран, стои в телевизията до обед-следобед, а след това хуква по срещи, интервюта и други ангажименти, свързани с работата.

Те обаче не й отнемат много време и останалите часове посвещава единствено на себе си. То не са гримьори, фризьори, козметици, фитнес. Биляна Гавазова всячески се старае да изглежда безупречно, та току-виж шефовете на БТВ решили да я върнат на предишната позиция, че поне да краси студиото. За това обаче засега няма изгледи, а слухът, че Мария Цънцарова може да я замени буквално е накарал Биляна да развие мания, пише retro.bg.

Явно ролята на тв водеща е много по-важна за нея от тази на майка. Само на годинка синът й бе оставен в ясла, а Гавазова хукна по задачи без да се срамува да споделя, че не е от родителите, които много-много се грижат за децата си. Смята, че най-добре ще го възпита, ако му дава пример със своето кариерно развитие. На това му се викат болни амбиции!

Всъщност Биляна Гавазова трябва да се благодари най-вече на мъжа си Тодор, чиято работа му позволява да се грижи за сина им почти ежедневно, а самият той поне засега няма нищо против, но вероятно скоро ще надигне глас, че семейството не трябва да бъде от второстепенно значение.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар