Йорданка Христова е съсипана след голямата трагедия в семейството

Йорданка Христова е съсипана след голямата трагедия в семейството
4.6 (92%) 5 votes

Йорданка Христова изживява тежко смъртта на своя свекър, когото винаги е уважавала и ценяла като човек!

Както стана ясно от БТА по-рано днес, Григор Стоичков си отиде от този свят, но с това остави мнозина да страдат за него. Сред тях е и Йорданка Христова, която никога е нямала типичните отношения с него като между снаха и свекър. Напротив, Данчето уважаваше и почиташе бащата на мъжа си, поради което сега ѝ е така мъчно за него, научи екипът на Kliuki.bg.

Йорданка Христова със свекъра си

Йорданка Христова със свекъра си

Григор Стоичков, който беше част от управлението на България през периода на социализъм, е починал тази сутрин след много кратко боледуване. Възрастта му от 90 г. е накарала близките му да не искат аутопсия, а да предприемат подготовка за погребението, което ще бъде утре.

Очаква се на погребалния ритуал да присъстват всички от семейството на Григор. Приживе за него се говореше, че не е особено близък с внучка си Ивана, понеже не одобрявал нейните предпочитания за партньор. Според слуховете обаче дори младата дама била съсипана от смъртта на дядо си.

Припомняме, че Григор Стоичков заемеше само високи длъжности по време на своето участие в управлението. Той остана в историята като народен представител, министър в няколко области и зам. министър.

Поклон пред паметта му!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар