Шок: Адриана Лима отново сама!

Шок: Адриана Лима отново сама!
5 (100%) 1 vote

Адриана Лима отново е сама. Красавицата признава, че се е разделила с половинката си наскоро. Лима и Джо Томас, който е американски бизнесмен, започнаха любовните си отношения през 2015 година, а наскоро сложиха края!

Близки на бразилския супер модел коментирали, че между двамата напоследък имало доста различия и проблемите се задълбочили. Оказало се, че прелестната манекенка обаче не страда чак толкова, понеже веднага заминала на почивка към красивите острови на Гърция. Там Адриана Лима се насладила сама на спокойствие и лукс.

Толкова привлекателна и все пак сама, Адриана Лима е пак без мъж

Толкова привлекателна и все пак сама, Адриана Лима е пак без мъж

Припомняме, че след оповестяването на развода й с голямата баскетболна знаменитост от сръбски произход – Марко Ярич, с когото Адриана Лима преживя пет години щастие и имат две момиченца – Валентина и Сиена Лима Ярич, те се разделиха през 2015 година. Разводът им обаче отне много време и се проточи дълго, едва през март 2016 година семейството официално се разведе.

Лима и Марко бяха хубава двойка, но причината, хубавицата сподели, че е заради негови изневери. Въпреки че я смятат за една от най-желаните дами по света, тя се оказа в ситуация на множество други пострадали от неуважителното мъжко отношение.

И все пак Адриана е милионер и притежава свободата да управлява живота си. А сега хубавицата е отново сама и всички нейни обожатели могат да започнат опити да станат обект на нейното желание.

Адриана Лим аопределено не случи на мъже, въпреки че е толкова желана по целия свят

Адриана Лима определено не случи на мъже, въпреки че е толкова желана по целия свят

Бразилката Адриана Лима е на 35-годишна възраст, има шеметна кариера и печели огромни хонорари в сферата на модата и рекламата. Хубавицата е лице на редица световни марки и един от най-популярните супер модели в световен мащаб. Едва ли ще има проблем в търсенето на мъжка компания.

Желаем и ние от онлайн изданието за светски хроники и истории Клюки.БГ успех и радост занапред на красивата бразилка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар