Мис Силикон срина Божинов и останалите като него!

Мис Силикон срина Божинов и останалите като него!
5 (100%) 2 votes

Мис Силикон е категорична, че не иска за мъж футболист!

Боряна Миткова е новото изкушение за мъжете, след като грабна титлата „Мис Силикон„. Хубавицата обаче разби всички представи за този тип жени. За разлика от плеймейтките, които дават мило и драго да се пъхнат в леглото на някой футболист, Борето няма такова намерение, научи екипът на Kliuki.bg.

Мис Силикон

Мис Силикон

„Не желая футболисти, защото те мислят само за едно. Искам мъж, който да ми бъде опора в живота, а не такъв, който само да ме забавлява.“ – споделя новата Мис Силикон.

Боряна участва в конкурса за втори пореден път, но едва сега пожъна успех. Миналата година тя не бе отличена сред останалите и затова в момента е толкова щастлива. 21-годишната чаровница има зад гърба си и друга титла – тази от „Мис Видин“ преди 4 години.

Според слуховете, за победата на Миткова е натежал фактът, че тя е застраховала своята гръд и своите устни в голяма и известна компания. По този начин красавицата ясно показва на всички, че за нея тялото ѝ е на първо място, а именно това се търси в конкурса „Мис Силикон“.

Интересното е, че Боряна Миткова всъщност има друга професия и тя е свързана с попфолка. Хубавицата е певица. Засега има една единствена песен – „Лъжеш, бягаш“, но се очаква победата ѝ в престижния конкурс да даде тласък и на певческата ѝ кариера.

„Аз съм първо певица, после модел. Смятам да се развивам в музиката, защото това е нещото, което ми носи най-голямо удоволствие.“ – казва още Мис Силикон.

Относно футболистите, Боряна има повод да бъде зле настроена към тях, защото преди година се говореше, че Валери Божинов и Ивелин Попов са в битка за нея. Счита се, че първият е спечелил и е бил за кратко с певицата, но явно я е разочаровал, щом към днешна дата тя вече не иска мъж от сферата на футбола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар