Ваня Щерева: Казах на Любо да не пусне щерка ми напред в „Х Фактор“!

Ваня Щерева: Казах на Любо да не пусне щерка ми напред в „Х Фактор“!
4.5 (90%) 2 votes

Ваня Щерева сама е закопала Мила преди 3 години!

Както е известно, дъщерята на Ваня Щерева се пробва в „Х Фактор“ през 2013 г., но стигна едва до втория етап. Към днешна дата певицата признава, че сама е отстранила Мила от формата, тъй като девойката много се притеснявала, че не е добра като останалите, научи Kliuki.bg.

Ваня Щерева е много близка с Любо Киров

Ваня Щерева е много близка с Любо Киров

Ваня е добра приятелка с Любо Киров, който по онова време беше в журито на музикалното предаване. Тя му звъннала да го помоли Мила да отпадне от шоуто, а певецът се съгласил с радост, тъй като и без това пеенето на 16-годишната тийнейджърка не му се сторило много добро.

„Обадих му се с молба да направи нещо и Мила да не мине напред. Той ми каза „Не се притеснявай, тя пя толкова фалшиво, така че не е проблем.“. И добре, че го направи, защото детето ми не се чувстваше комфортно сред тези изпълнители.“ – споделя Ваня Щерева днес.

Самият Любо Киров пък вече не е част от „Х Фактор“, а се е съсредоточил изцяло върху кариерата си на певец. Той направи грандиозен самостоятелен концерт и продължава да твори. Малко хора знаят, че изпълнителят на „Знам“ всъщност сам пише всичките си текстове, както и музиката към тях.

Двамата с Ваня се познават от 90-те години. Те са горе-долу от едно поколение, което ги е направило близки за цял живот. Няма сведения обаче границата на приятелството им да е била прекрачвана с нещо друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар