Джони Деп и Амбър Хърд си късат нервите по развода

Джони Деп и Амбър Хърд си късат нервите по развода
5 (100%) 1 vote

Джони Деп и Амбър Хърд с много усилия си късат нервите по развода си, звездната двойка се точи по тежки бракоразводни съдилища вече доста време.

Двамата се изнервят и си правят взаимно напук, което ги дразни още повече и техните адвокати също усилват напрежението. Той предложил споразумение за конфиденциалност на данните по развода, което Амбър отхвърлила. От своя страна актьорът отказва да й предостави сведение за своите финансови сметки и да и даде голяма сума, пишат зад граница.

Звездата Джони Деп не бил сключил с половинката си предбрачен договор и това го поставя в доста по-неизгодна ситуация, защото сега загубите му може да са доста големи, коментират запознати с проблемите на двойката.

Амбър Хърд обвинява в домашно насилие звездата Деп

Амбър Хърд обвинява в домашно насилие звездата на световното кино и Холивуд Джони Деп

Хубавицата и доста по-млада от него. Амбър се изявява като модел и актриса, тя също печели добре, но след скандалите за насилие в дома на 53-годишния Джони Деп явно се е настроила да бъде крайна в делото и да поиска нужното й финансово обезщетение за нанесените злини.

Джони Деп и Амбър заедно преди проблемите и решението за раздялата

Джони Деп и Амбър заедно преди проблемите и решението за раздялата

Но пък за сметка на лошото с Деп, сега, както споделят очевидци, блондинката се вижда с милиардера и неин приятел от по-рано Алън Маск. Той е основателят на компанията Tesla. По-голям от нея и с цели два развода до момента, но и с крупното финансово състояние от 12 милиарда долара, което се счита, че притежава той.

Моделката се утешава с милиардер

Моделката се утешава с милиардер

Алън и Амбър Хърд не са потвърдили отношенията си пред медиите за момента, но няколко папараци ги засичат на различни места да са си твърде близки. Предстои развитие на техните отношения, коментираме и ние от изданието за най-интерсните и актуални събития и новини Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джони Деп и Амбър Хърд си късат нервите по развода”

  1. Джони Деп

    юли 24. 2016

    „42-годишния Джони Деп“ ?!! Ама въобще не си правите труда да си проверявате информацията…

Добавете коментар