Брутална лъжа: Криско и Ася разделени, ама друг път! (виж къде и как ги изловиха – СНИМКИ)

Брутална лъжа: Криско и Ася разделени, ама друг път! (виж къде и как ги изловиха – СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Криско и Ася Капчикова май са си направили нескопосен опит за пиар!

Опит за пиар, но крайно нескопосен – това ще излезе от големия шум за така наречената раздяла на Криско и Ася Капчикова. Припомняме, че самият рапър Кристиан Талев съобщи преди няколко седмици в социалната мрежа, че с плеймейтката Ася са се разделили.

Двамата бяха заедно дълго време и всички ги считаха за една от най-сериозните двойки в страната. Изведнъж обаче Криско обяви края на любовта им, а Ася Капчикова потвърди думите му и помоли да бъдат оставени на мира.

Криско

Криско и Ася Капчикова разделени, ама друг път

Дотук добре, но само преди два дни гръмна бомбата, че Криско и гаджето му или не са скъсвали изобщо, или отново са се събрали. Читател на сайта Хотарена.нет е изпратил писмо и парарашки снимки, на които е заснел Ася Капчикова в морския апартамент на уж бившия й любим.

Снимките са направени в Слънчев бряг, където Кристиан Талев има собствено жилище и където прекарва почти цялото лято. „Криско си купи апартамента не толкова, за да инвестира в имоти, колкото за това, че му беше омръзнало да пътува от София за морето и да отсяда по скъпи хотели. Ясно е, че през лятото почти всичките му участия са на морето, затова му беше нужно и жилището. В което, кой знае защо, отново се намърда Ася“, разкрива очевидецът.

Той лично видял и заснел как Криско и плеймейтката си гукат сладко на терасата на морския му дом. Какво е ставало вътре, не се знае, но по всичко личало, че двамата били сами в апартамента.

Рапърът и плеймейтката бяха спипани на терасата в дома му край морето преди дни

Рапърът и плеймейтката бяха спипани на терасата в дома му край морето преди дни

Акя Капчикова не се стърпя и отново хукна при половинката си, ако разбира се, наистина са били разделени, а не са си направили просто поредния опит за реклама – подобно на доста известни личности у нас и по света.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар