Бомба: Емо Чолаков шокира всички с това разкритие! (още подробности)

Бомба: Емо Чолаков шокира всички с това разкритие! (още подробности)
3.3 (66.67%) 3 votes

Емо Чолаков призна истина, която малцина очакваха да чуят!

Синоптик номер едно на страната Емо Чолаков реши да бъде откровен до болка и призна истина, която никой не очакваше да чуе от него. А именно истината за работата му в Би Ти Ви и по-точно в емисията за времето.

Емил Чолаков със сигурност си навлече гнева и недоволството на колежките си от Нова телевизия – Никол Станкулова, Деси Банова и Гергана Малкоданска, които въпреки усилията си, не могат да постигнат рейтинга на своя устат и чаровен колега.

Емо Чолаков

Емо Чолаков си призна греховете, колежките му в потрес

Казваме, че си е навлякъл гнева им, защото за разлика от трите красавици, които внимават да не сбъркат и преценят всяка една своя дума в ефир, то Емо Чолаков чистосърдечно си призна, че… дрънка глупости.

Да, синоптикът, който преди години работеше като учител по физика в Гоце Делчев, призна, че често му се случва да говори толкова бързо и да плещи такива простотии, че зрителите реално не можели да разберат какво им говори и какво ще бъде времето утре.

„Имам минута и половина, за която понякога се чудя какво да изръся, за да направя смях на хората. Знам, че точно това очакват от мен. Така ми тръгна навремето и така си остана. Ако започна да водя прогнозата за времето сериозен, със сигурност ще ме намразят. Затова и се напъвам да мисля смешки, но това не е лесна работа и често пъти излизат пълни простотии. Жал ми е само, че от самата прогноза нищо не се разбира – хубаво, че има картинка с надписи и цифри“, признава зевзекът Емо Чолаков.

Противно на опасенията му, че е омръзнал на хората обаче, зрителите на Емо Чолаков искат да чуват и виждат от него точно това, заради което са го обикнали. А то е вечната му усмивка, ведро настроение и лафове, с които определено ще остане в историята на родната телевизия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар