Свърши се: Влади вдигна ръце от Кали, вцепени я с тези думи! (още подробности)

Свърши се: Влади вдигна ръце от Кали, вцепени я с тези думи! (още подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Кали и Влади са на път да оставят любовта и връзката си в историята!

Страшен разрив е на път да разбие семейството на поп фолк дивата Кали и да я остави отново сама, този път с три деца на ръце. Защото мъжът, който се яви най-търпелив от всичките й половинки до момента, също вдигна ръце и кресна – баста!

Влади вече не издържал егоизма на своята благоверна, разкриха близки до семейството им източници. Кали неведнъж е казвала в свои интервюта, че най-важното за нея е тя да се чувства добре. И ако някой, дори майка й или любимият й застрашават този неин комфорт, с лека ръка щяла да ги запрати в небитието.

Кали

Кали не е на себе си след това, което й заяви Влади. Но търпението му се изчерпа

Явно Кали държи на думата си и продължава да си я кара по старо му. Тя довела Влади до нервна криза като едновременно със среднощните си участия, решила да учи испански език и хукнала по уроци. Влади прекарвал часове и дни сам вкъщи с децата, но някак си успявал да издържи.

Кулминацията дошла в момента, в който Кали наскоро заявила пред половинката си, че смята скоро да си стегне багажа и да замине със свои дружки на ваканция в Испания. Там щяла да упражни езика си, а и да научи доста нови неща покрай местните хора.

„Това преля чашата и Влади не издържа. Та тя дори не му предложи да заминат заедно. И това е обяснимо, защото нали трябва да има кой да гледа синовете й. Майка й вече е на години и няма да се съгласи сама да поеме отговорността за трите момчета. Затова Влади отново трябваше да се принесе в жертва“, разказват запознати.

След тази гавра, защото Влади приел отношението на половинката си като същинска гавра, той се зарекъл, че ако тя не се откаже от намерението си и не се промени тотално, връзката им ще бъде обречена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар