Емилия и Коко Динев са разтърсени: Виж какво им съобщиха лекарите в болницата!

Емилия и Коко Динев са разтърсени: Виж какво им съобщиха лекарите в болницата!
4 (80%) 6 votes

Емилия и Коко Динев са разтърсени от тази новина, не бяха очаквали!

Емилия и Коко Динев не са на себе си и още не могат да повярват на това, което им съобщиха лекарите в болницата. Както вече всички знаем, певицата е бременна и се кани да дари Коко Динев с трето дете.

За Емилия това бебче ще е второ, тъй като тя има син Иван от бизнесмена милионер. Той обаче е щастлив татко и на дъщеря си Ивон, която е дете от първия му брак с колежката на Емилия – Анелия.

Емилия

Емилия и Коко Динев не могат да повярват на щастието си, че ще имат момиченце

Скоро Коко Динев ще трябва да се хвали с две момичета обаче, тъй като лекарите сюрпризираха бъдещите родели, че в утробата на Емилия расте момиченце. Тази новина направо хвърлила в ступор изпълнителката, която от години си мечтаела за дъщеричка, но не смеела и да се надява на това чудо.

„Всички винаги са казвали на Еми, че ще бъде само мъжка майка. Колкото пъти са й гледали на кафе или на карти, все е излизало, че момчета ще има. А тя така искаше и така се надяваше на момиченце, че сега направо не може да повярва на щастието си. Коко също е много доволен, защото си има слабост към жените от време оно“, смеят се зевзеци.

Емилия вече тотално е прекратила участията си по нощни клубове, защото бременността й е много напреднала и всяко едно усилие, напрежение или недоспиване може да й изиграе лоша шега. Тя и за миг не съжалявала, че се разделя с феновете си, тъй като била убедена, че само месеци след появата на щерка си, отново ще влезе в час и ще се върне към кариерата си.

Стига Коко Динев да й позволи, разбира се, защото отношенията между двамата не винаги са били перфектни и изпълнени с хармония и нежност.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар