Обрат: Кошмар в дома на Дони и Нети! (неочаквани разкрития)

Обрат: Кошмар в дома на Дони и Нети! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 4 votes

Дони и Нети преживяват истински кошмар, от който искат да се събудят час по-скоро!

Истински кошмар преживяват сладурите Дони и Нети, които вече няколко поредни дни не знаят на кой свят се намират. Оказа се, че състоянието и на двамата е много тежко, защото пипнали сериозния вирус, който върлува по родното Черноморие.

За зла беда, от същото прихванала и щерка им Лилия, а тримата не могат да се разберат кой първи да влезе и да ползва тоалетната в хотелския апартамент. Дони и Нети са на почивка с дъщеря си в родния курорт Царево, но вместо на плажа, те клечали в хотела и в аптеката.

Дони и Нети

Дони и Нети се тръшнаха на легло от летния вирус като заразиха и щерка си. Не могат да излязат от тоалетната

„Вече няколко пъти подред ги виждаме в аптеката. Изглеждат много зле горките, едни такива прежълтели, пребледнели. Но как да не са така като имат и супер висока температура. Търсеха хапчета за диария и за сваляне на температура, ама едва седяха на краката си“, разказват очевидци на гледката.

Всички наоколо не спирали да съжаляват звездното семейство, което се заканило, че ако още само ден продължат да се чувстват зле, ще си хванат багажа и ще се преместят обратно в столицата.

Между другото, семейството на Добрин Векилов и Антоанета Добрева далеч не е единственото, което пострада от летните вируси. Както всяка година, така и тази, по Черноморието върлуват редици зарази, но лошото при настоящата е, че тя предизвиква не само диария и гадене, но и висока температура.

Това, което трябва да се знае за този летен вирус е, че антибиотиците при него не помагат, а това, което трябва да се приема, са много течности, витамини, соли и единствено лекарства за запичане, както и против гадене.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар