Петрозар в ступор: Ето кой милионер забърса Ива Екимова!

Петрозар в ступор: Ето кой милионер забърса Ива Екимова!
4 (80%) 4 votes

Ива Екимова доказа, че го може!

Ива Екимова изобщо не си поплюва, а тръгна за лов на мъже. И ако доскоро бършеше сълзи и скърбеше от предателството на неверния Петрозар, сега вече се е взела в ръце и смело продължава напред. Блондинката е от жените, които не остават дълго да страдат, ако живота им поднесе поредното предизвикателство.

И не само това. Тя е на път да разкаже играта на неверния си любим, като го замени с колосално по-богат от него мъж. Припомняме, че Ива Екимова и бизнесмена Петрозар бяха двойка няколко години, дори усилено се заговори за брак и дете. Но наскоро той се оказа поредния прелюбодеец, като я замени с доста по-младата от нея блондинка Лили Иванова.

Ива Екимова понесе много болезнено предателството му и наистина потъна в депресия,но лятото е сезон, когато нещата се оправят и пиарката на звездите не остана дълго сама да скучае.

Тя бе засечена с още светски персони на супер тузарска яхта, заедно с нейния собственик – Умберто Капели. Италианецът притежава компанията за производство на шикозните плавателни съдове и е у нас,у за да демонстрира възможностите на шикозната страхотия по вода.Близки до светските среди разкриват, че италианския милионер останал очарован и възхитен от усмивката, и визията на родната пиарка.

Специално за срещата с тузаря Ива се била барнала в типично моряшки стил. В облеклото й преобладавало два основни цвята –синьо и бяло, а под късите й панталони не останало нищо скрито от дългите й крака.Почти през цялото време хубавицата останала в компанията на собственика на яхтите и той не се отделил и за миг от нея.

Ива Екимова забърса милионер

Ива Екимова забърса милионер

„Ако Ива успее да завърти главата на богаташ като Умберто Капели, ще се окаже голяма късметлийка. Но дано да не е само за няколко вечери, а връзката им да стане дълга и трайна. Защото тя трябва да се грижи не само за себе си, а за за дъщеря си Дара”, не спират да шушукат светски клюкари.
А дали наистина Ива Екимова ще стане гадже на безсрамно богатия бизнесмен, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Петрозар в ступор: Ето кой милионер забърса Ива Екимова!”

  1. хаха

    юли 25. 2016

    Няма как да не привлечен от усмивката й- та тя има уста от ухо до ухо! И пука му на Петрозар ли е, къв е, като добре знае, че статията е поръчана. Оная вече изперква.

Добавете коментар