Разкриха тайната на Дарина Йотова, за която никой не подозираше! (виж какво е крила Дара)

Разкриха тайната на Дарина Йотова, за която никой не подозираше! (виж какво е крила Дара)
4.3 (86.67%) 3 votes

Дарина Йотова се прочу като протежето на Криско от формата „Х Фактор“!

Чаровната фурия Дарина Йотова от Варна успя да си спечели, както много фенове, така и много противници след участието си в миналия сезон на „Х Фактор“. Там тя беше ученичка на Криско, който без да се замисли я взе под крилото си.

Дара, както я наричат всички, вече издаде първото си самостоятелно парче, придружено с видеоклип. То се казва „Кво не чу“ и е на път да се превърне в новия летен хит сред тийнейджърите, фенове на родната поп музика.

Дарина Йотова

Дарина Йотова лудо влюбена, феновете нямат шанс

Това, което досега не знаехме за Дарина Йотова обаче е, че ученичката вече си има гадже, в което е лудо влюбена. Да, Дара се опитваше да пази в тайна тази връзка, за да не й навредят зли очи, но в малката ни родина нищо не остава скрито, поне не за дълго.

Дарина Йотова е много щастлива с приятеля си, който е с няколко години по-голям от нея, но бил толкова влюбен, че я гледал в очите като послушно паленце. А лудата Дара го пощурявала с пакостите и белите си, разкриват близки до обкръжението й източници.

Другото, което може би малко хора са знаели за Дарина Йотова е, че тя е живяла за кратко в Истанбул. Причината за това е, че е била поканена да участва в международен фолклорен фестивал и за цяла една седмица е пребивавала в Турция.

Дарина Йотова има още една по-малка сестра и по-голям брат, които я гледат като истинско съкровище. А самата Дара има и още таланти, освен пеенето. Тя може да рисува фантастично и картините й карат всеки, който ги види, да онемее.

Его ги сладурите, гаджето на Дара е лудо по нея

Его ги сладурите, гаджето на Дара е лудо по нея

„Дарина е истински дар за тази държава и ако я изпуснем, много ще съжаляваме. Крайно време е такива наистина талантливи деца да изместят цялата тази пошлост на чалгата“, убедени са близки до Дара.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар