Алекс Сърчаджиева в несвяст: Виж какво научи за Иван Ласкин! (разкритието я довърши)

Алекс Сърчаджиева в несвяст: Виж какво научи за Иван Ласкин! (разкритието я довърши)
4 (80%) 4 votes

Алекс Сърчаджиева не иска да повярва на това, което разбра за любимия си Иван Ласкин!

Вечно усмихнатата и чаровна Алекс Сърчаджиева не е на себе си след това, което разбра за половинката си – актьора Иван Ласкин.

От няколко месеца насам щерката на Пепа Николова не спирала да се тревожи за здравето на мъжа си, особено след като той припадна по време на представление и се наложи да бъде хоспитализиран по спешност.

Алекс Сърчаджиева

Иван Ласкин и състоянието му силно тревожат Алекс Сърчаджиева

Явно обаче Иван Ласкин пет пари не дава за здравето си, тъй като наскоро се разбра, че е чукнал… рекордните 130 килограма. Алекс Сърчаджиева нямала и представа какво е точното тегло на мъжа й и го възприемала просто като леко напълнял.

Щом видяла стрелката на кантара обаче, кръвта нахлула в главата й и Алекс едва не предала Богу дух. На всичко отгоре пълнотата станала причина Иван Ласкин да започне все по-често да вдига кръвно.

„Сега е и периодът на жегите, които никак не му се отразяват добре на Иван. Той си има високо кръвно, което напоследък редовно вдига, но не иска и да чуе да пие хапчета. Взима лекарство само в краен случай, когато кръвното му удари тавана. Иначе си я кара по стария начин – от бира на бира и от ракия на ракия. Алекс не може да излезе на глава с този човек“, разкриват близки до семейството източници.

Наложило се дори актрисата да вдигне луд скандал на Ласкин и да го обвини в тотална безотговорност към нея и дъщеря им София. Сърчаджиева крещяла на мъжа си, че няма да е добър баща, ако не направи всичко по силите си да бъде до детето си колкото може повече време.

Стреснат от това, Ласкин обещал на Алекс поне да кара колело и се записал да участва в кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар