Ку-ку бенд в шок: Екипът на Слави не може да повярва какво се случи с Виктор Калев! (още подробности)

Ку-ку бенд в шок: Екипът на Слави не може да повярва какво се случи с Виктор Калев! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Виктор Калев напусна Слави Трифонов и шоуто му, а колегите му не проумяват какво последва!

Какво се случи с Виктор Калев след като официално се раздели със Слави Трифонов и „Шоуто на Слави“. В отговора на този въпрос не могат да повярват колегите на комика от Ку-ку бенд, с които той прекара повече от десет години на екран.

Всички се чудеха какво ще последва, когато актьорът напусне своя дългогодишен работодател Слави Трифонов. Не е лъжа, че благодарение на него, Виктор Калев години наред прибираше добри пари и успя да устрои живота си.

Виктор Калев

Виктор Калев става милионер, откакто напусна Слави Трифонов

Желанието му да се развива сам обаче, го накара да поеме по друг път. И този път се оказа повече от успешен. Към момента Калев обира овациите на публиката в цялата страна и се е насочил дори към култовата зала „Арена Армеец“ със своя самостоятелен спектакъл „Грамофонът“.

В него Виктор Калев не само играе на сцената, а и пее песните на редица велики родни музикални звезди като Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует Ритон и много други. Публиката е във възторг, а места за спектакъла почти никога не могат да се намерят ако не си закупиш билети още първите дни.

Близки до комика силно вярват, че само с таланта си на актьор и певческите си данни, Калев ще пробие и то така, че ще печели двойно, че и тройно повече, отколкото е изкарвал в шоуто при Слави Трифонов.

Той дори беше получил покана от Любо Нейков да се присъедини към екипа на „Комиците“ на есен, но Би Ти Ви реши да свали предаването и затова офертата отпадна.

„Нищо, сигурно е за добро. Както е тръгнало, след няколко месеца Виктор вече ще бъде милионер и то само от собственото си представление. А след него ще последват нови и нови спектакли, които сме сигурни, че ще пожънат още по-голям успех“, убедени са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар