Кошмарен обрат: Виж какво се разигра в дома на Джена и Наско Стоев! (истината ще ви втрещи)

Кошмарен обрат: Виж какво се разигра в дома на Джена и Наско Стоев! (истината ще ви втрещи)
4.8 (95%) 4 votes

Джена и Наско Стоев се ожениха има-няма преди месец, а скандалите вече ги споходиха!

Пълен обрат настъпи в уж идиличната и изпълнена с любов атмосфера в дома на Джена и Атанас Стоев. Двамата, които се взеха има-няма преди месец, вече неколкократно се оказвали на нож един срещу друг.

Скандалите ставали все по-чест спътник в ежедневието им, като за всичко това по-голямата част от вината имала певицата. Джена първа започнала да мрънка и да насосва на Наско Стоев още след сватбата, когато двамата заминали на своя меден месец.

Джена

Джена не спира да опъва нервите на мъжа си с претенции и капризи

Атанас Стоев заведе съпругата си в Гърция и по-специално на Закинтос, където смяташе, че тя ще остане очарована и ще се насладят на романтиката и на времето един с друг. Да, ама изобщо не станало така, разкриват скандално близки до певицата източници.

Джена не само не се впечатлила от Закинтос, ами дори се разсърдила на Наско Стоев, че я кара да се чувства по-нисша от останалите си колежки, чиито съпрузи ги водели по екзотични дестинации.

Тя не спирала да повтаря, че Мария редовно е в Сен Тропе, Алисия се пече на Марбея, а да не говорим за Николета Лозанова, която е чест посетител на Бали, Бора-Бора и Малдивите.

„Джена направо беше бясна заради това, че видиш ли, тя като най-бедната, ще ходи само до съседна Гърция, при това за медения си месец. Явно през цялото време е таяла надежди Наско да я заведе на супер екзотичен остров, но уви. Момчето явно си е доста народно и не си пада по такива изхвърляния“, коментират запознати.

Тези капризи на Джена обаче не се понравили на мъжа й, който вече започнал да се чуди дали не е избързал със сватбата и не трябваше ли да опознае по-добре нрава на бъдещата си съпруга, преди да й надене халката на пръста.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмарен обрат: Виж какво се разигра в дома на Джена и Наско Стоев! (истината ще ви втрещи)”

  1. ОЛЯ

    юли 27. 2016

    Дивата напориста капанка не може да не си покаже нрава Тъпа проста и ограничена .Тя си мисли че като върза младото момче да се ожени за нея, която му е като леля до него ,ще си прави каквото иска, но явно е сбъркала адреса .Леля Надя не е вчерашна и знае много по-добри номера от нея.

Добавете коментар