Благо Георгиев не е на себе си: Есмер изостави бебето! (Ето защо)

Благо Георгиев не е на себе си: Есмер изостави бебето! (Ето защо)
4.3 (85%) 4 votes

Благо Георгиев не може да се побере в кожата си от яд

Благо Георгиев беснее, но неговата Есмер изобщо не й пука. Гъвкавата татарка роди само преди дни, а вече изостави малкия си син. Тя дари Благо с Елей, което е трето дете за него и първо за нея, но го изостави и хукна по магазините. Шампионката по аржентинско танго не се спира по цял ден в къщи, ходи на шопинг, на маникюр, на фризьор и постоянно се снима.

Тя го раздава като тийнейджърка, която са пуснали на свобода за малко, а тя търчи като отвързана. Без да я грижа обаче, че в дома й я чака едно малко човече, напълно безпомощно, което се нуждае от нейните грижи.Това нейно отношение докарвало Благо до бяс, който също не успявал да отдели достатъчно време за малкия си син, заради тренировките в отбора, където ритал.

Мрънкането на съпруга й обаче изобщо не действали на танцьорката.Есмер не спирала да си прави селфита, като на всяко следваща снимка била още по-гримирана и нафукана. Веднага в социалните мрежи заваляха негативни коментира и въпроси къде майката е оставило невръстното пеленаче и кой си грижи за него.

Есмер обаче била непреклонна и пред тези коментари. „Стига ми, че девет месеца бях с огромен корем и го носих в себе си. Сега искам да се почувствам и аз малко човек, да се нарадвам на себе си. Искам да си взема глътка въздух”, повтаряла като в несвяст младата майка.

Тя заявила на футболиста, че иска да си наемат бавачка за бебока, която да се грижи за малкия им син, в часовете, когато отсъства от дома.

Благо Георгиев е бесен на Есмер за бебето

Благо Георгиев е бесен на Есмер за бебето

Благо Георгиев изобщо не бил съгласен с решението на жена си за Елай да се грижи чужд човек, когато той е само на дни.

Есмер не спира да си прави селфита и да обикаля магазините

Есмер не спира да си прави селфита и да обикаля магазините

Но бил притеснен, че Есмер е пипнала средродилната депресия и за да се оправи по-бързо, както и да поеме ролята си на майка, трябва да действа с кадифени ръкавици.Затова бил готов да изпълни всяко желание на жена си, било то и най-безумното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Благо Георгиев не е на себе си: Есмер изостави бебето! (Ето защо)”

  1. krasi

    юли 27. 2016

    tipichna musulmanska pachavra! razdat kato hlebarki I ne se interesuvat ot kopeletata si

Добавете коментар