Близките им в ступор: Иван Христов и Ирина Тенчева взеха шокиращо решение! (още подробности)

Близките им в ступор: Иван Христов и Ирина Тенчева взеха шокиращо решение! (още подробности)
4.8 (96.67%) 6 votes

Иван Христов и Ирина Тенчева хвърлиха в ужас близките си хора!

Продуцентът Иван Христов и половинката му от вече пет години насам Ирина Тенчева хвърлиха в шок и ужас близките си хора с неочакваното решение, което взеха.

Не, двамата не са преминали в рутинната фаза на връзката си и не се разделят, поне засега. Според запознати, любовта им е все така силна като в началото, но това, което втрещи всички е решението им да заминат на почивка в Берлин. В дните, когато целият свят се тресе заради ужасяващите терористични атаки в Западна Европа.

Иван Христов

Иван Христов и Ирина Тенчева накараха близките си да изтръпнат от ужас след решението, което взеха

Иван Христов и Ирина Тенчева не само са в Берлин, но и решиха да се направят на по-смели от разумното като отидоха да обядват в ресторант, намиращ се в арабския квартал в града. А Ирина лично публикува снимка как двамата с половинката й си хапват сладко-сладко и изобщо не им дреме.

„Ирина е такава, че винаги иска да отдава значение и време само на хубавите неща в живота и на онова, което тя самата счита за важно и смислено. Това е прекрасно, но трябва да си луд, за да предприемеш подобно пътуване във време, в което новините те заливат ежедневно с кървави ужасии“, коментират близки до семейството им източници.

Това, което поне малко успокои близките на Иван Христов и Ирина, е фактът, че са заминали сами и не са помъкнали и децата със себе си. Което щеше да е повече от безотговорно, според мнозина.

Въпреки това обаче, приятели на двойката считат, че в случая постъпката им не може да се определи като смела, а по-скоро като напълно неразумна и дори откачена. За влюбените Иван и Ирина обаче животът продължава да си е все така розов и дано така да си остане!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар