Драма: Разкритието за Миролюба Бенатова шокира всички! (ето защо е сама и бездетна – подробности)

Драма: Разкритието за Миролюба Бенатова шокира всички! (ето защо е сама и бездетна – подробности)
5 (100%) 2 votes

Миролюба Бенатова е една от най-известните ни журналистки, но личният й живот е пълен провал!

41-годишната Миролюба Бенатова спокойно може да се гордее с кариерата си. Тя е една от най-видните ни журналистки, на чиито професионални успехи мнозина могат да завидят. За сметка на това обаче личният й живот е пълен провал, поне до момента.

Най-после се разкри причината Миролюба Бенатова да си кукува сама, без мъж и дори без дете. И тя е в характера на дамата, която редовно отблъсквала мъжете от себе си с решителността и желанието да се справя с всичко сама.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова не иска да е крава за разплод, а да направи семейство с любов

Лично журналистката призна, че досега в живота си така и не се е научила да играе пред силния пол и да се преструва на по-слаба, отколкото е, за да може мъжът до нея да се чувства силен и нужен.

„Мира си е такава. Иска с всичко да се оправя сама и смята, че по този начин партньорът й ще бъде доволен и горд с нея и с връзката им. Това обаче не е така. Тя не може да проумее, че мъжете имат нужда да закрилят и да напътстват любимата си. Това им дава самочувствие и усещане, че са потребни“, разкриват и близки до обкръжението на Бенатова.

Колкото до децата и идеята да роди дете, макар и без съпруг или постоянен партньор, Миролюба Бенатова е категорична, че няма да влезе в ролята на крава за разплод, която ще обрече наследника си на нещастно детство с един родител, само, защото вече й е време или защото може да си го позволи чисто финансово – чрез ин витро.

Чаровната дама е убедена, че не на всички жени им е отредено да бъдат майки, но в това няма нищо лошо. За своя 23-годишна дъщеря Миролюба счита своята работа, на която не е изневерила и за която се грижи и до днес, при това с цялото си сърце.

„Готова съм и да се омъжа, и деца да имам. Но и в двата случая да е тогава, когато става дума само и единствено за любов, а не за нещо друго. Семейството не е въпрос нито на обществено мнение, нито на компромис със себе си. То трябва да се почувства и желае“, убедена е Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар