Семейството за пример беше дотук: Радина и Деян с решение, което втрещи близките им!

Семейството за пример беше дотук: Радина и Деян с решение, което втрещи близките им!
5 (100%) 3 votes

Радина Кърджилова и Деян Донков издържаха твърде кратко да го играят примерни!

Младите родители Радина Кърджилова и Деян Донков наскоро шашнаха всички с пълната промяна у себе си след раждането на сина си Христо. Двамата спряха да се карат и започнаха да се държат като улегнали и зрели хора, които искат да бъдат за пример на децата си.

Е, цялата тази игра на морал и родителски пример се оказа твърде кратка. Двойката втрещи близките и приятелите си с решението отново да го удари на живот – като за целта щели да забегнат край морето, но не на нормален плаж, а такъв за… нудисти.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков скандализираха всички с поведението си

С тях, разбира се, ще е и малкият им син, когото мислели да каляват още от бебе. В това няма нищо лошо, лошото е, че Радина Кърджилова и Деян Донков не смятали да променят навиците си и да се пекат дибидюс пред очите на плажуващите и на отрочетата си.

„Каквото и да се говори за съвремие и мода, не е нормално това. Ако са само двамата, как да е, но с тях на морето ще бъдат и децата им. И ако малкият Христо е още бебе и не разбира нищо, то първият син на Деян е вече голямо момче. Как може баща му да се разпищоли пред него, а да не говорим за доведената му майка Радина. Това е брутално“, коментират възмутени източниците.

Радина Кърджилова и мъжът на живота й най-вероятно ще заложат на къмпинг Градина или на село Варвара край морето, които се посещават от сравнително малко народ. Въпреки това, проблемът с голотиите им не са туристите, а детето на Донков от Анастасия Ингилизова, който е вече в пубертета.

Явно обаче двамата са си такива – луди и своенравни, и никой не е в състояние да ги промени, убедени са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар