Нели Петкова не е на себе си: Колегите й от „Шоуто на Слави“ я смазаха! (ударът е повече от жесток)

Нели Петкова не е на себе си: Колегите й от „Шоуто на Слави“ я смазаха! (ударът е повече от жесток)
4.8 (95%) 4 votes

Нели Петкова получи неочакван и тежък удар, при това от хората, от които най-малко го е очаквала!

Помните Нели Петкова. Или може би вече не. Това е бившата певица на Слави Трифонов, която работеше в шоуто заедно с Борис Солтарийски. И която в един момент реши, че е време да направи самостоятелна кариера, защото вече е звезда.

Е да, ама съдбата явно си е имала други планове. Нели Петкова си тръгна от Слави Трифонов и шоуто, като дори замина за Америка с уж сериозния си приятел, за когото щеше да се омъжва. В крайна сметка, към днешна дата тя нито е омъжена, нито пък има кариера – в истинския смисъл на думата.

Нели Петкова

Нели Петкова направи пътека до Слави Трифонов, но уви – няма да й се отвори парашута

Това е и причината Нели Петкова да направи пътека до НДК, където се намира студиото на „Шоуто на Слави“. Певицата едва не заставала на главата си в опитите да се подмаже на Дългия и на бившите си колеги, за да може да я върнат обратно на работа при тях.

Не е нужно да споменаваме, че Слави може да прости много неща, но не и предателство. Точно за такова той имал внезапното решение на Нели Петкова да му бие шута и да го остави без певица, при това от днес за утре. Затова и Нелката изобщо не си помисляла да говори директно с шефа си.

За целта тя започнала да се умилква около музикантите от Ку-ку бенд, Борис Солтарийски и актьорите. Никой от тях обаче не желаел да се разделя с някоя от двете настоящи певици, само и само Нели да изгрее пак по телевизора.

„В откровен разговор дори веднъж няколко човека от бенда й казаха, че сама си е виновна и няма защо да продължава да виси в студиото, защото само се унижава и става за смях. Това я разби, не спря да реве цял ден, а всички са се чудили какво й има“, разкриват източници от кухнята на медията.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар