Десислава плаче на умряло: Защо ме предаде и той?! (драмата й е огромна – подробности)

0

Десислава получи поредния си урок или по-скоро зверски удар в любовта!

Чувствителната Десислава не е на себе си и плаче като на умряло след това, което й се случи преди дни. Блондинката, която винаги е давала всичко от себе си на мъжете в живота й, получи поредната порция мъка и огорчение.

Десислава сякаш преживя дежа вю. Този път обаче с новия си любим Благой Найденов, който постъпи като пълно копие на голямата й любов Зарко Савов. Оказа се, че далеч по-младият от нея Благой напълно е изтрещял и е поставил ултиматум на гласовитката.

Десислава
Десислава е съсипана, има чувството, че преживява едно и също нещо отново и отново, и отново… Докога?!

Не е за вярване, но той искал от нея… дете. Да, на тези години – Благой Найденов няма и 20, му се приискало да дундурка бебе. Малката Кобра осъзнал бащинските си чувства наскоро, когато бил на кръщенето на племеничката на Десислава, малката Вивиан.

Тя е дъщеря на сестра й Ина, която живее със семейството си в чужбина. Прибрали се у нас за кръщенето на сладураната, което се състояло в Пловдив. Часове след ритуала в църквата, Благой Найденов седнал до Десислава и изстрелял мераците си.

Блондинката замръзнала посред лято от това, което чула, тъй като тя неведнъж е признавала, че в момента и в необозримо бъдеще е отдадена само на кариерата си.

Припомняме, че това беше една от причините Деси да се раздели със Зарко Савов. Той искаше семейство и дете, но тя не беше готова да му ги даде. Сега и Благой я тормози със същото, което я сринало, разкриват източници.

„Деси е сломена, защото има усещането, че всичко се повтаря отново и отново. Тя няма да се пречупи и да направи компромис със себе си само, за да задържи гаджето си. Но го обича и това раздвоение я убива“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.