Съсипват Андрей Арнаудов заради новата му любов!

Съсипват Андрей Арнаудов заради новата му любов!
4 (80%) 3 votes

Андрей Арнаудов е подложен на сериозни подигравки от приятели и познати, а причината е новата любима в живота му!

Емануела Толева е новата дама в сърцето на Андрей Арнаудов, както стана вече ясно, но по-интересното е, че двамата имат сериозна разлика не само в годините, но и в ръста. Манекенката е цели 181 см., с което изравнява най-красивата ни поп дива Михаела Филева. Продуцентът на „Папараци“ обаче е едва 172 см. и това пораждало подигравки от страна на хората, които го виждали с възлюбената му.

Андрей Арнаудов вече разбира цената да бъдеш с Емануела Толева

Андрей Арнаудов вече разбира цената да бъдеш с Емануела Толева

В момента Андрю и Емануела разпускат край морето, което още повече пораждало шушуканията по техен адрес. Двамата били от доста шокиращите двойки на плажа, при които жената е много по-висока от мъжа. Това донякъде карало тв водещият да се чувства зле, но не защото го интересувал ръстът на жена му, а защото се опасявал, че на обществени места това ще го злепостави.

„Няма мъж, който да се радва, че излиза с дама, която с токчета е с глава над него. Наистина не е приятна гледка, но ако любовта е силна, може да се справи. В крайна сметка двама души са нужни за една любов, всички други са на заден план.“ – споделят приятели на телевизионера.

Андрей Арнаудов и друг път е бил с по-високи от него жени, но разликата никога не е била чак толкова очевидна, колкото е сега. Бившата му съпруга Даниела Янков имаше малко преимущество в това отношение, което не изглеждаше достатъчно за подигравки към него. Бориса Тютюнджиева пък, която е последната му по-сериозна любима, е на ръст горе-долу колкото него, припомня Kliuki.bg.

Според всички информации, Андрей по принцип не обръщал много внимание на хорските шушукания, но този път било малко по-различно, понеже вече възприемал всяка жена като потенциална майка на бъдещата си рожба и не искал след време да се подиграват на детето му заради външния вид на родителите му.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар