Иван Христов върна Ирина към големия ѝ кошмар!

Иван Христов върна Ирина към големия ѝ кошмар!
4.5 (90%) 4 votes

Порокът на Иван Христов не прощава, Ирина Тенчева е в шок!

Години трябваха на тв водещата да откаже мъжа си от алкохола, но се оказва, че той е по-силен от него. Иван Христов отново пие, а повод за това стана почивката на семейството в Берлин. Там продуцентът на „Папараци“ разпуска здраво с бира, което надали се нрави на съпругата му.

Иван Христов постави семейството си с Ирина Тенчева на карта, след като се върна към пиенето

Иван Христов постави семейството си с Ирина Тенчева на карта, след като се върна към пиенето

Според слуховете, Ирина Тенчева е опитала да спре най-добрия приятел на Андрей Арнаудов, но не е успяла. Иван имал нужда да разпусне след дългия и изморителен сезон на „Папараци“ и след като опитал от немската бира, просто не успял да спре.

Говори се отдавна, че Ирина никога е нямало да се обвърже с Иван Христов, ако той не бил отказал пиенето. Още в началото на връзката им журналистката му поставила ултиматум, че ако иска да бъде с нея, ще трябва да спре изцяло с алкохола. Телевизионерът го направил, но години по-късно кошмарът на жена му се завърна.

Зависимостта на Иван към чашката започна по време на брака му с Вихра Петрова. Счита се, че именно липсата на щастие по онова време го е тласнала към порока. Той се разведе с Вихра, но за известен период след това продължи да пие, докато Ирина не го отказа, припомня Kliuki.bg.

„Ванката е страхотно момче. Когато има желание за нещо, прави го. Пожела да спре да пие, стори го. Ако пак е почнал, то значи нещо го тревожи.“ – споделят колегите на тв водещия.

Все пак още има светлина в тунела за Иван Христов, тъй като няма информация да е започнал отново с по-твърдите напитки. Засега единствено бирата го е изкушила, но не се знае докога ще бъде само тя. Дано не разбие семейството си с нова алкохолна порция, защото Ирина едва ли ще му го прости.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иван Христов върна Ирина към големия ѝ кошмар!”

  1. Кети

    юли 29. 2016

    Изглеждат като майка и син

Добавете коментар