Вижте кои късметлии ще имат пари през идния месец!

Вижте кои късметлии ще имат пари през идния месец!
5 (100%) 3 votes

Вижте кои са късметлиите, които ще имат пари през идния месец! Звездите определят тези четири зодии да са най-щастливи от финансова гледна гледна точка.

Представителите на Дева, Телец, Стрелец и Скорпион могат да бъдат доволни от предстоящия летен месец август. Планетите са благосклонни към тях или поне ще вещаят успех за материалните им активи и приходи скоро, както се пише и в изданието за новини „Актуално“.

За Телеца е възможно повишение в служебно отношение, кариерата върви нагоре, макар че лятото е отпускарски сезон. При вас както винаги рационалното надделява и явно сте оценени добре на работа. Пазете се обаче от хора, които ви искат пари на заем, защото може да останете без тях след това.

Парите са на тези, които са с късмет, хороскопа ни казва кои зодии ще са богати

Парите са на тези, които са с късмет, хороскопа ни казва кои зодии ще са богати през август

За Девите късметът е на тяхна страна при лотарията и тотото. Сега е моментът да заложите на интуиция и шанс, те са на ваша страна, споделят астролозите.

Стрелците пък ще ги очакват постъпления от имотни сделки и продажба на семейни имоти, които ще бъдат достатъчни за да си живеят добре доста време. Така че може би скоро ще може да си позволите мечтана почивка или екскурзия с наследените пари.

Относно представителите на зодия Скорпион – оказва се, че притежавате богатство, без да го знаете. Много от личните ви придобивки – инвестиции, вещи са доста по-скъпи от очакваното и те могат да ви бъдат полезни скоро, може да спечелите от това, което имате. Освен това инвестициите в професия и образование скоро ще дадат явен резултат, коментираме и от изданието Клюки.БГ.

Четири от зодиите да очакват парични възнаграждения съвсем скоро

Четири от зодиите да очакват парични възнаграждения съвсем скоро, според знаците на звездите

Независимо обаче от коя зодия сме, всички ни очаква един топъл и слънчев август, през който мнозина са планирали най-любимата си почивка. Желаем весело лято на всички!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар