Тайната на Годжи е разкрита: Ето коя е голямата му любов!

Тайната на Годжи е разкрита: Ето коя е голямата му любов!
5 (100%) 2 votes

Георги Милчев – Годжи е криел в продължение на 9 години своята истинска и голяма любов!

Един от музикантите на „Ку-ку бенд“ има доста интересно любовно минало. Въпреки всичките си авантюри, Годжи е изпитвал истинска и съвършена любов само към една жена. Това обаче не е бившата му съпруга, а Десислава Дишлиева, пише Pik.bg.

Георги Милчев - Годжи вечно ще бъде влюбен в Десислава Дишлиева

Георги Милчев – Годжи вечно ще бъде влюбен в Десислава Дишлиева

Деси, която се пада балдъза на Брендо, се запознала с Георги Милчев в Бургас преди 9 години, когато „Ку-ку бенд“ и Слави били на турне там. Двамата започнали страстен романс, който продължил и в София. Говори се, че именно това е жената на живота на Годжи, но всичко е трябвало да приключи.

Според колегите от „ПИК“, които цитират столичен таблоид, връзката им е била прекратена от самия Слави Трифонов, който не искал неговият екип да се забърква с мафията. Затова Дългия се намесил и заставил китаристът си да избира между работата и любовта.

В крайна сметка Годжи останал в „Шоуто на Слави“, но така и не забравил за Деси. Говори се, че той все още си пишел съобщения с нея във Facebook. Това, че в момента тя е подсъдима за пране на цели 3 милиона евро, не притеснявало Милчев, който още таял любов към нея.

Счита се, че всичките жени, които са минали през леглото на Георги през последните 9 години, са били просто начин да заличи болката си по невъзможната си любов към Десислава. Както е известно, изведнъж музикантът се превърна в плейбой, който не подбира. Всичко е било обаче породено от голямата му мъка, че не е с жената на живота си.

Според слуховете, именно затова Годжи започнал все по-рядко да се изказва в шоуто. Помним, че в началото той беше един от основните събеседници на водещия Слави Трифонов, но впоследствие нещата се промениха, добавяме и от екипа на Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар