Йордан Йовчев към Ивет Лалова: Искам да го вдигнеш още веднъж!

Йордан Йовчев към Ивет Лалова: Искам да го вдигнеш още веднъж!
5 (100%) 3 votes

Ивет Лалова вече е най-опитната българка на Олимпиадата!

Преди 4 години в Лондон Йордан Йовчев беше българският знаменосец, тъй като това беше негова шеста Олимпиада. Днес той вече е пенсионер в спорта и има достоен заместник със знамето – Ивет Лалова. Лекоатлетката ще изнесе българския флаг при откриването на Игрите в Рио през идния месец, а нашата легенда в халките се обърна специално към нея в ефир, видя Kliuki.bg.

Йордан Йовчев пожела олимпийски медал на Ивет Лалова

Йордан Йовчев пожела олимпийски медал на Ивет Лалова

„Пожелавам ѝ да го вдигне още веднъж, да развее флага и по време на самите Игри.“ – каза Данчо в „120 минути“.

Разбира се, той намеква за това Ивет Лалова да спечели медал, тъй като в бягането единствено на първите три подават родните знамена след финиширането. За жалост, нашата хубавица все още няма медал от Олимпиада. Това е единственият ѝ липсващ в кариерата.

Този път Ивет е лишена от всякакви очаквания на хората, което е добре за нея. Тя вече е на 32 г. и ще бъде една от най-възрастните участници на пистите в Рио де Женейро. Това обаче изобщо не означава, че нашето момиче ще се откаже от битката.

По всичко личи ясно, че това ще бъде последната Олимпиада в кариерата на прелестната Ивет Лалова. Тя за четвърти път ще се опита с всички сили да ощастливи нашата нация с отличие. Нека ѝ пожелаем успех и само напред!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар