Зорница Линдарева призна: Искам дете, но не и сватба!

Зорница Линдарева призна: Искам дете, но не и сватба!
4 (80%) 3 votes

Зорница Линдарева най-после е готова за голямата стъпка в живота си!

Бившата на Тачо разкри своите планове за скорошното бъдеще. Зорница Линдарева призна, че желае да стане майка и че се надява това да се случи скоро. Манекенката отдавна си мечтаела за своя рожба, но не и за брак, което е доста интересно, научи екипът на Kliuki.bg.

Зорница Линдарева има вече желание за семейство, но дали ще го сформира?

Зорница Линдарева има вече желание за семейство, но дали ще го сформира?

„Вече съм на 34 г. и няма как да не се замислям за дете. Все пак е нормално, такава ни е природата.“ – сподели Зори пред Кристина Патрашкова.

Въпреки високите си цели обаче, брадърката в момента не може да се похвали с мъж в живота си. Тя призна, че няма отношения с никой, който би могъл да стане баща на детето ѝ. Все пак не отрече, че в Турция има мъж, с когото се среща, но всичко е явно на доста ранен и несериозен етап.

Зорница Линдарева иска да бъде майка, но не и булка. Самата тя разкри, че отдавна не си мечтае за този момент в живота и го счита за една отживелица. Това значи, че тя би се радвала просто да живее на семейни начала с някого.

„Да се видя като булка спря да ми бъде мечта след 12-тата ми годишнина. После станах модел и се обличах в много подобни бели рокли. Може би оттам ми мина желанието да бъда булка, а и не смятам, че е необходимо.“ – каза още манекенката в предаването „Папараци“.

Странно или не, Патршакова изобщо не засегна темата за Стефан Манов – Тачо. Въпреки че изминаха 2 години от нейната актуалност, Зорница Линдарева си остава най-известна именно с връзката си с мъжа на популярната Жени Калканджиева.

Не стана ясно и дали Зори работи нещо, тъй като по време на „ВИП Брадър 2014“ се разбра, че все още родителите ѝ я издържат.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар