Бомба: Жени Калканджиева взриви с изповедта си, истината е брутална! (още подробности)

Бомба: Жени Калканджиева взриви с изповедта си, истината е брутална! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Жени Калканджиева вече не може да разчита на подкрепата и на най-близките си хора!

Това беше, свърши се! Жени Калканджиева не може вече да разчита на разбирането и подкрепата и на най-близките си хора след това шокиращо признание, което направи. А именно, че отново, за хиляден път е простила изневерите и предателствата на мъжа си Тачо и го е прибрала у дома.

Шестата по хубост в света буквално вцепени всички с тази си изповед, илюстрирана и със снимка, на която Жени и Тачо си гукат, сгушени един до друг като влюбени гугутки. Това вече е прекалено и надмина всички граници на глупостта и мазохизма, убедени са познати на Калканджиева.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева разви страшна зависимост към неверния Тачо

„Тачо не се е пропил и ние с него няма да се развеждаме. Да, вярно е, че излизаме и поотделно, понякога и с други хора, но всичко това е в рамките на нормалното и не виждаме нищо лошо в тази работа“, оправдава се прекрасницата.

Тези й думи обаче всяха жестоки съмнения у мнозина относно прословутата интелигентност и разум на Жени Калканджиева. Която изплака не една и две сълзи преди години в Къщата на Вип Брадър, точно заради отношението на Стефан Манов към нея.

Близки до бившата ни Мис България разкриха, че причината да прибере обратно Тачо не е това, че не й пука от действията и изневерите му, а някаква странна и мазохистична зависимост, която Жени Калканджиева развила към въпросния индивид.

„Та това е Жени – жената, която никога преди не е позволявала на мъж да диктува живота й, камо ли да я унижава и да си разиграва коня, докато е с нея. С Тачо просто й стана нещо, тя откачи тотално. В момента смята, че това е любов, но не, това не е любов. Защото истинската любов не ти позволява да погубваш партньора си по начина, по който Тачо погубва нея“, убедени са познати на хубавицата.

Доволна и щастлива - тя отново прибра Стефан Манов

Доволна и щастлива – тя отново прибра Стефан Манов

Всички те обаче отдавна вдигнали ръце, защото отлично знаят, че нищо не е в състояние да излекува болестта на Калканджиева, освен самата тя.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Жени Калканджиева взриви с изповедта си, истината е брутална! (още подробности)”

  1. Кристин

    авг. 02. 2016

    Колко е грозен горкия, прилича на охранен мишок. А умът му е също колкото на един мишок. Жени изпитва неистов страх от остаряване, затова държи младока до себе си. Това не е у него, а у нея.

Добавете коментар