Ники Михайлов разкри своята най-пазена тайна, след която нищо не е същото!

Ники Михайлов разкри своята най-пазена тайна, след която нищо не е същото!
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов се издаде и най-голямата му лъжа лъсна наяве!

На Ники Михайлов напоследък никак не му върви – не само в кариерата, но и в любовен план. След всички бръмчалки, които издоиха и без това скромните му в момента финанси, той се оплете в сложна интрига с лолитката Гери-Никол. След всевъзможните твърдения за нощни забивки и скъпи екскурзии, Ники Михайлов най-накрая проговори за певицата и се издаде, научи kliuki.bg.

Ники Михайлов се издаде за Гери-Никол

Ники Михайлов се издаде за Гери-Никол

Преди дни Гери-Никол навърши пълнолетие и вече спокойно може да обикаля и сама нощните заведения, където да лудува до зори с Ники Михайлов и други свои ухажори. Вратарят на националния отбор упорито отричаше, че е имал авантюра с ученичката, а варненката също опроверга твърдения, но после стана ясно, че вероятно просто я е страх как ще реагира татко й, ако разбере, че излиза с Малката перука.

За рождения ден на певицата, няколко известни личности я изненадаха със сладурско клипче, в което са събрали своите пожелания към нея. Освен Анелия, Гален, Фики и Петя Дикова, своите поздрави към рожденичката отправи и самият Ники Михайлов. С този свой жест той волно или неволно даде ясно доказателство, че с Гери-Никол не са били само познати, излизащи в една компания.

Синът на Боби Михайлов се обръща към лолитката с „Геро“, което не е много галено, но доказва близките им отношения. Освен баналните пожелания за здраве й щастие, той й пожелава да е все така дива и неопитомена, което е знак, че явно сам се е опарил от лудостта й. Освен това й желае много любов без да уточнява дали да бъде с него или не, пише hotarena.net.

Певицата отложи партито за пълнолетието си заради отрупания си с ангажименти график, а и вероятно заради факта, че именно в същия ден Ники Михайлов замина за планирана отрано почивка, но с обещанието да се отчете подобаващо и да й подари лично подаръка си веднага щом се върне.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар