Ирина Тенчева в ступор: Тези папарашки снимки на любимия й Иван я смазаха! (виж ги тук)

Ирина Тенчева в ступор: Тези папарашки снимки на любимия й Иван я смазаха! (виж ги тук)
4.2 (83.33%) 6 votes

Иван Христов вбеси не на шега половинката си Ирина Тенчева!

Опосумът Иван Христов, както от доста време насам наричат продуцента, отдавна не беше влизал в полезрението на таблоидите. Може би, защото се беше кротнал, под благотворното влияние на половинката си Ирина Тенчева.

Последната не спира да се рекламира и да тръби колко голямо е значението на духовността и как материалното не бива да бъде приоритет в живота на нито един възвишен човек. Да, ама не е сигурно, както биха казали от „Господари на ефира“.

Иван Христов

Иван Христов втрещи всички с показността, която демонстрира на улицата пред очите на бедни хора

Защото вместо да се отдаде на духовното, както проповядва половинката му, Иван Христов беше засечен да мята огромни тлъсти пачки по улиците на столицата. Без да му пука, че наоколо има хора, повечето от които на прага на бедността, Иван Христов беше извадил от джоба си дебелата пачка и спокойно си броеше заработеното.

Не е ясно дали беше тръгнал да купува подарък на Ирина Тенчева или някое от децата си, или току-що бе спечелил поредния си удар, но аверът на Андрей Арнаудов наистина представляваше глозна гледка, коментират свидетели на разходката му.

„Направи ни впечатление, че Иван дори не се огледа за бездомник или беден човек, на когото да пусне една паричка. Вървеше си най-спокойно и си се радваше на парите, които бяха не по петдесетачки, а направо по стотачки. Може и да си звезда, но тогава още повече трябва да внимаваш и да се опитваш да бъдеш за пример със скромността си. За жалост, това не важи за родните випчета. Дали пък кинтите му не бяха за любовница“, възмущават се запознати.

Иван показа доста лош вкус и възпитание

Иван показа доста лош вкус и възпитание

Половинката на Ирина Тенчева брои ли брои пари - гледката възмути мнозина

Половинката на Ирина Тенчева брои ли брои пари – а дали пък случайно не са за любовница?!

А близки до Ирина Тенчева са убедени, че тя самата не би толерирала подобно поведение и показност у мъжа си, защото действително била жена, достойна за уважение.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ирина Тенчева в ступор: Тези папарашки снимки на любимия й Иван я смазаха! (виж ги тук)”

  1. ani

    авг. 01. 2016

    neeeee,nqma6e!!!

Добавете коментар