Любо Нейков удари дъното! С тази отвратителна постъпка смаза колегите си

Любо Нейков удари дъното! С тази отвратителна постъпка смаза колегите си
5 (100%) 2 votes

Любо Нейков извърши непростимото

Любо Нейков направи нещо, с което едва ли колегите му ще му простят гаврата. Продуцентът се изпокри и не може да бъде открит никъде. Пухкавелкото избяга, защото е задлъжнял до уши. Той се изпокрил заради сериозни финансови проблеми и не смее да се покаже никъде. Според запознати извънгабаритният комик запрашил с фамилията си в съседна Гърция. Любо Нейков има вила там и затова заминал за къщата си, заедно със съпругата си Гинка и тяхната дъщеря Анна. Той отпрашил за южната ни съседка не на почивка обаче, а защото дължал крупна сума пари.

Напоследък продуцираното от него шоу „Комиците”, както и сериала „Столичани в повече” буксували. Не се знае дали те ще останат на екран наесен. Мнозина разкриват, че компанията на Любо Нейков и Евтим Милушев здравата го е закъсала откъм финансов аспект, пише „Ретро”.

В момента нещата били абсолютен батак, разкриват близки до пухкавелкото. Заради неяснотите и купищата пари, които дължи той, предпочел да се покрие, вместо всеки да го дърпа и иска пари от него. Съдбата на колегите му също е неясна и не се знае от есента дали те ще имат вече работа или ще останат на улицата.
По всичко си личи, че последния му печеливш проект е на път да се провали и не се знае дали ще има още такива в бъдеще.

Съдружникът му Евтим Милошев също е на тръни и сериозно се притеснява дали нещата няма да са сгромолясат катастрофално и изобщо и проектите им ще видят ли бял свят наесен отново.

Комедийното шоу „Комиците” бе едно от най-гледаните преди години, но сега нещата буксуват.

Любо Нейков избяга позорно

Любо Нейков избяга позорно

Преди известно време актьорите изнасяха представления из цялата страна пред препълнени зали, а сега едва успявали да запълнят студиото, където се излъчва шоуто. За да не зеят празните столове на екран, Нейков се принуждава да търси платени зрители, доверяват от кухнята на медията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Любо Нейков удари дъното! С тази отвратителна постъпка смаза колегите си”

  1. Kak ne

    авг. 02. 2016

    Пълни глупости! Преди писахте, че Любо Нейков е по-богат от Слави Трифонов, сега пък бил фалирал.

Добавете коментар