Истина или лъжа: Нина Добрев и Иън събират ли се отново?

Истина или лъжа: Нина Добрев и Иън събират ли се отново?
4.7 (93.33%) 3 votes

Нина Добрев изобщо не е безразлична към бившия си!

Нина Добрев още изпитва чувства към екс годеника си Иън Съмърхолдер. Красивата канадска актриса с български корени питае топла тръпка към прелестния си колега. Въпреки че се зарече, че повече няма да участва в хитовата поредица „Дневниците на вампира”, чаровницата пак ще играе и във финалните епизоди на сериала. Тя ще се снима в последния, осми сезон, като позира за целта с бившия си годеник Иън.

Въпреки че са на снимки и изложени пред цялото светско общество, за никого не остана скрито щастието, което е изписано на лицата на двамата от срещата им пред прожекторите. Вероятно за тях още важи максимата „където е текло, отново ще тече”.Феновете подозират, че Нина Добрев отново ще се върне към голямата си любов. Те разкриват, че нашата гордост в Холивуд е разпъната на кръстопът заради чувствата, които още бушуват в душата й заради Иън.

А Добрев е в поредицата заради натиска на феновете, което провокирало решението на сценаристите тя отново да влезе на екран. Само дни преди това актрисата завърши снимките на филма „Трите хикса”, където се партнира с големия Ван Дизел.

Според злите езици има огромни предпоставки Иън и Нина да бъдат отново двойка. Според краката брака между бившото й гадже и колегата им Ники Рийд вече жестоко скърцал. Иън Съмърхолдер и Ники се ожениха миналата година. Тази постъпка жестоко разстрои и дори разплака феновете на любимеца им Иън.

Всички, които познават канадската актриса с родни корени са убедени, че тя е доста особена по характер. Въпреки връзките си с мъжете, тя е запазила една особена чувствителност и романтика към Иън. „Може би защото тогава бе доста млада и чувствата й към Иън бяха наистина силни и истински, но все още между двамата топлината и страстта не си е отишла завинаги. А и след като е имала достатъчно любовни връзки, наистина може да отдели плявата от зърното”, убедени са близки до звездата.

Нина Добрев и Иън отново опасно близки?

Нина Добрев и Иън отново опасно близки?

На този етап обаче Нина Добрев изпитва респект към съпругата на Иън и категорично няма да направи първата крачка. Но самата тя е сама, след като сне раздели преди месеци с колегата си Остин Стоуел. Затова Холивуд скоро може да се радва на една възродена любовна двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар