Галена с кошмарен ултиматум към Митко Пайнера (Ударът е огромен)

Галена с кошмарен ултиматум към Митко Пайнера (Ударът е огромен)
4.8 (95%) 4 votes

Галена разби Митко Пайнера

Галена постави кошмарен ултиматум на боса на димитровградската компания. Тя е бясна заради пренебрежението на шефа й към нея като звезда, а и защото не получи и тази година мечтаната статуетка. Затова тя поставила кошмарен ултиматум на инж. Димитров, а той още не може да се опомни от шамара, разкриват от гилдията.

След като хвърлила бомбата, съпругата на Гальо Вафлата очаквала от Пайнера апетитни предложения, за да я задържи при себе си.Но гласовитката от Смядово добре си е постлала нещата и затова се е подсигурила предварително.

Галена е хитра като лисица и затова не си оставя магарето в калта. Тя още не може да прости обидата, че не стана „Певица на годината”, въпреки че работи здраво, вади хит след хит, а тефтера й е пълен с участия”, подкрепят я и нейните колежки, пише HotArena. .
Поп фолк дивата вече е пуснала совалката към македонския композитор Оцко. Той също е кадър на „Пайнер”, но напусна фирмата с гръм и трясък, като основа своя собствена музикална компания.

При него вече работят няколко фолкаджийки, като Галена също се урежда там. Изпълнителката на „Пей, сърце“ била готова да подпише дългогодишен договор с него, ако Митко Пайнера й откаже предложенията, които чалга звездата му е направила.

Галена вече уредила при Оцко дългогодишната си приятелка Лорена. Тя е ново име в лекия жанр и вече записва първото си парче, в което участва и Галена. До сега младата фолкаджийка е пяла само по кръчмите, но жената на болярина я уверила, че й е време да изгрее на голямата сцена.

Галена с ултиматум към Митко Пайнера, очаква отговор

Галена с ултиматум към Митко Пайнера, очаква отговор

След покровителството на топ звездата, Лорена вече е готова за големия бизнес. А Оцко с нетърпение очаква развръзката между Галена и Митко Пайнера. Защото ако не се споразумеят, една от най-актуалните певици направо ще изстреля компанията на македонеца във върховете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар