Близките на Цвети Стоянова плачат след последните новини от лекарите! (обратът е неочакван)

Близките на Цвети Стоянова плачат след последните новини от лекарите! (обратът е неочакван)
4.8 (96%) 5 votes

Цвети Стоянова предизвика море от сълзи у близките си хора!

Семейството на златното ни момиче Цвети Стоянова не можа да сдържи сълзите си. Близките на гимнастичката плакаха с глас, когато чуха лично последните новини от лекарите в Пирогов.

Никой не очакваше такова чудо, а то е, че в скоро време Цветелина Стоянова ще бъде преместена от реанимацията. Да, състоянието на Цвети доста време беше непроменливо, след това докторите даваха шансове, но не се заемаха да определят срокове и време.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова най-после излиза от реанимацията, близките й не спират да плачат от щастие

Затова и днес дори те смятат за чудо факта, че Цвети Стоянова намира вътрешни сили, с които да се бори и да се възстановява с наистина завидна скорост. 21-годишната красавица скоро ще бъде преместена в ревматологията, където лечението й ще продължи вече в друга насока.

Разбира се, още е твърде рано да се говори за евентуалното й изписване от болницата – ще трябва да мине още доста време, преди това да се случи. За близките й обаче няма по-голямо щастие, че вече не се налага нейния престой в реанимацията.

Там Цвети Стоянова прекара цялото време от 14 юни до днес. На фаталната дата тя скочи от шестия етаж на блока си и хвърли в шок не само роднините, но и цялата страна.

Цвети премина през няколко животоспасяващи и крайно рискови операции като лекарите едва я върнаха на този свят. Роднините и най-вече нейната баба, брат й и приятелят й бяха и продължават да бъдат неотлъчно до нея.

А сега, след тази толкова прекрасна новина, те вече мечтаят и си представят момента, в който Цвети ще излезе от Пирогов, за да се прибере у дома си. И може би чак тогава, ако има желание, Стоянова сама ще разкаже кое и как я е подтикнало към тази фатална стъпка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар