Бербатов в ступор: Елена го разтърси с тази новина! (ето какво му съобщи + шокиращите последици)

Бербатов в ступор: Елена го разтърси с тази новина! (ето какво му съобщи + шокиращите последици)
5 (100%) 3 votes

Елена Щилянова за пореден път успя да шашне не само мъжа си Бербатов, но и цялата страна!

Димитър Бербатов е в пълен ступор, а феновете му изпаднаха в шок от сензационната новина, която се разнесе днес и заля всички медии. А именно, че футболистът ще става татко за трети път.

Да, близки до обкръжението на Бербатов и на майка му Маргарита потвърдиха, че Елена Щилянова (отдавна вече Бербатова) е бременна отново, макар и на 38 години. Именно възрастта й я направила повече от решителна да задържи и роди бебето точно сега, тъй като впоследствие може и да не й се отдаде вече този шанс.

Бербатов

Елена Бербатова хвърли в шах половинката си Бербатов с тази новина

Новината сама по себе си е прекрасна. Казваме, че феновете на Бербо са в шок обаче, защото последиците от нея наистина са шокиращи. Оказва се, че заради третата бременност на жена си, Митко Бербатов се отказал да разглежда повече оферти за трансфери в други отбори и решил да прекрати официално кариерата си.

Според запознати това ще се случи в рамките на две-три седмици, а Бербатов лично ще свика пресконференция, където ще обяви, че закача бутонките си на стената. Това накара почитателите му да се изпотят от нерви и яд, а много от тях директно нападнаха Елена Бербатова.

„Тази жена как един път не помисли за мъжа си, а само себе си гледа. Тя искала да ражда, тя планирала това, тя настоявала за онова. Никъде не сме чули Бербо да напъва за още деца. Той си има прикрасните Деа и Елиа, гледа си ги и едва ли е заритал за още. Но нали Елена трябва да го върже у дома и отново да става на нейната“, коментират бесни потребители в мрежата.

Все още Бербатов не е оповестил публично достоверността на тази новина, затова не ни остава друго, освен да чакаме да го направи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бербатов в ступор: Елена го разтърси с тази новина! (ето какво му съобщи + шокиращите последици)”

  1. кака Пена

    авг. 02. 2016

    Кое е ступор, кое е шок?! Тя не ражда, щото много и се ражда, а увеличава семейството, които имат ДВАМАТА. Направо се потя… ама от жегата навън..

Добавете коментар