Шокиращо разкритие за Катя от Ритон потресе всички! (горкият Здравко, жалят го познатите)

Шокиращо разкритие за Катя от Ритон потресе всички! (горкият Здравко, жалят го познатите)
5 (100%) 3 votes

Здравко Желязков от Ритон си спечели съжалението на близките след като истината за Катя Михайлова излезе наяве!

Катя и Здравко от Ритон отново са в центъра на медийното и обществено внимание, но за пореден път не с нещо похвално. Този път причината за „славата“ им не е избухливият нрав на Здравко Желязков, който едва не взриви Къщата на Вип Брадър миналата година, а съпругата му Катя.

Близки до обкръжението на дуета разкриха, че привидно улегналата и спокойна Катя Михайлова всъщност била истинска напаст – щом стане дума за пари и покупки.

Ритон

Истината за Катя от Ритон шашна всички

Здравко от Ритон отдавна вече не смогвал да издържи на капризите и желанията на половинката си, която искала непрекъснато да пръска луди пари за дрехи, обувки, чанти, козметики, разкрасителни процедури и какво ли още не.

Само за участието си в конкурса „Бургас и морето“, Катя от Ритон се появила с привидно лека и ефирна лятна рокличка, чиято цена обаче надхвърля 10 000 лева. Сумата може да респектира всяка чалгаджийка, а камо ли Здравко Желязков, който отдавна вече нямал предишните източници на средства.

„Това се отнася и за двамата, разбира се, защото са семейство и парите им са общи. Но ако едно време Ритон са били нон-стоп по концерти, участия и всякакви други платени изяви, то днес вече леко минават в графата ретро. Има други певци, които се котират и това са младите хора, които са спечелили младата аудитория. Здравко отлично осъзнава това и се опитва да накара Катя да пестят, но уви, тя не иска и да чуе“, разкриват източниците.

Катя от Ритон била луда по кристалите Сваровски и въпросната й рокля била обсипана с над 300 от тях. Преди време път накарала Здравко да й подари микрофон с тези камъни, за който той отново скъсал джоба.

Близките му вече го жалят и не спират да шушукат, че жена му ще му изяде и черния дроб с това харчене. Той обаче не смеел да й противоречи за нищо.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар