Бомба: Тази снимка на Мария Илиева втрещи всички! (ще останете смаяни – вижте я тук)

Бомба: Тази снимка на Мария Илиева втрещи всички! (ще останете смаяни – вижте я тук)
4 (80%) 4 votes

Мария Илиева най-сетне се прости с дългогодишния си навик, но с комплексите едва ли!

Певицата Мария Илиева буквално втрещи всички и особено феновете си, които за първи път от години я видяха в такава светлина. А именно – изпълнителката, която от комплекси по късите си крака не се разделяше с обувките на висок ток, сега направи нещо крайно нетипично.

А именно – обу се с еспадрили. Твърде равни и ниски при това. Мария Илиева сама публикува снимката на босите си крака, обути в еспадрилите на марка Шанел. За тях певицата се оръсила близо 1200 лева, което е поне три минимални работни заплати.

Мария Илиева

Мария Илиева цял живот не си позволяваше да върви нормално и се тормозеше с токове

Освен фрапантната цена и логото на Шанел обаче, въпросните еспадрили не хващат окото с нищо друго. Напротив – те изглеждат някак оръфани, постни и сякаш носени от поне две поколения преди нея.

Похвално е обаче, че кака Марче се е престрашила да промени чепиците си и най-после да започне да се движи нормално. Припомняме, че доскоро тя едва стъпваше по улиците, а да се говори за разходка из планина или калдъръм, беше напълно невъзможно.

„След всичките й неуспешни опити да си хване готино гадже, което в крайна сметка да й предложи брак и да я заплоди, Мария Илиева май се е отказала да търси и си е дала сметка, че трябва да живее живота си така, както й е угодно, защото годинките си летят. Може и да не си омъжена, но поне трябва да имаш възможността и щастието да се движиш нормално по тая земя“, коментират познати на певицата.

Самата певица не спира да се хвали с промяната си

Самата певица не спира да се хвали с промяната си

А пък кой знае – има и вероятност обувките да не са закупени от нея самата, а да са й подарък. При това от някой нов в живота й мъж, който веднъж завинаги да е решил да я промени за добро като изчисти болните й комплекси.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар