Крисия разказа играта на Слави Трифонов, Дългия най-накрая си намери майстора!

Крисия разказа играта на Слави Трифонов, Дългия най-накрая си намери майстора!
3 (60%) 2 votes

Крисия вече не е собственост на Слави Трифонов и шоуменът ще изгуби много от това!

Бащата на Крисия Марин Тодоров е финализирал едно дълго обмисляно действие, с което се противопоставя челно на Слави Трифонов, но пък защитава правата на дъщеря си. Именно той е станал собственик на патента за името на талантливата певица, разбра kliuki.bg.

Крисия успя да преметне Слави

Крисия успя да преметне Слави

Самият татко на Крисия разкри, че още в началото на годината заедно с майка й са задействали консултации, а по-късно и самата процедура по патентоване на името й. До тази стъпка ги е подтикнало зачестилото използване на дъщеря им с цел рекламиране на продукти и събития без това да бъде съгласувано с тях и без съответния хонорар. Тъй като родителите на талантливата красавица не са женени, правата върху името й са дадени само на Марин по тяхно решение. То е патентовано както на кирилица, така и на латиница и е уникална марка в световен мащаб.

Тодоров споделя, че иска да предпази Крисия от възможността в бъдеще да стане обект на злоупотреби и да бъде изнудвана по различни причини. Той е наясно, че вероятно някои хора няма да са доволни от тази постъпка, като мнозина заподозряха, че тук визира именно Слави Трифонов, който я откри, но сега вече не може да се разпорежда с нея както си иска, пише pik.bg.

Сега Дългия ще трябва да иска позволение от бащата на Тодорова, за да използва името й, но все правата му върху нея не са ограничени напълно. Решението за патент не е съгласувано със Слави и екипа му и буквално е направено зад гърба им, което със сигурност ще повлияе на отношенията между тях и семейството на певицата. Въпреки това, Слави Трифонов има глас при решаването кои участия да поеме Крисия и кои да отхвърли, защото по някаква причина биха засегнали реномето й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар