Виктор Николаев се облизва по чужда съпруга! (Изненадата е огромна)

Виктор Николаев се облизва по чужда съпруга! (Изненадата е огромна)
4.5 (90%) 4 votes

Апетитна съпруга изпи соковете на Виктор Николаев

Виктор Николаев запецна в сутрешния ефир по Нова. Двамата с екранната му партньорка Ани Цолова се закачаха и шегуваха, докато из студиото не се разхвърчаха хормони. Причината се оказа словенската съпруга на милиардера и кандидат за президент Доналд Тръмп. Апетитната блондинка секна дъхът на Виктор Николаев и той обърка репликите.

Горещите фотоси на родената в Словения Мелания предизвикаха учестено дишане и силно слюноотделяне от знойните й форми у журналиста. Водещият на сутрешния блок по Нова телевизия определено проявява стоицизъм поне що се отнася до провокативни горещи фотоси и хайлайф откровения. До сега.

Стане ли дума за пикантерии и ли еротични закачки, телевизионният водещ никога не е отклонявал вниманието си от сценария или темата. Но горещите фотоси на съпругата на милиардера нагнети и неговото сърце и той падна в плен на очарователната Мелания Тръмп.

„Ню Йорк Пост” публикува в цял ръст снимката за възрастни на очарователната настояща съпруга на кандидат президента на САЩ. „Никога досега не сме виждали подобна потенциална първа дама”, саркастично обяви американското издание. Снимките са правени в далечната 1995 година за френското списание „Макс”.

Но палавите фотоси на бъдещата първа дама на Америка объркаха не само американците. Те се отразиха „пагубно” и на телевизионния водещ. След като се заплесна по тях, Виктор Николаев запецна и забрави да обяви следващия си материал.

Виктор Николаев си забрави репликите заради Мелания

Виктор Николаев си забрави репликите заради Мелания

И изпадна в неловко мълчание, от което го спаси бдящата му колежка. След като се отърси от миража, телевизионния водещ успя само едва да промълви: ”Един момент, ама се разсеех”. С което доказа, че колкото и да се прикрива, си остава ценител на неустоимите женски прелести. Пък били те и на чужда съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар