Бомба: Ето кой красавец яха Глория! (СНИМКИ + подробности)

Бомба: Ето кой красавец яха Глория! (СНИМКИ + подробности)
4 (80%) 4 votes

Глория най-после показа кой е красавецът, когото обича да „язди“!

Кой щастливец яха примата на фолка Глория и кой се радва на пищните й форми. Тези въпроси си задават феновете на русенката от години, но поне едно трябва да й признаем – тя знае как ревностно да брани личния си живот и да го пази в дълбока тайна.

Е, поне досега, защото певицата най-после показа кого обича да язди. Жалко, че в случая не става дума за мъж, но отново говорим за красавец, при това какъв. Да, това е този уникален син Мустанг, с когото Глория се снима и побърза да изтипоса фотосите в мрежата.

Глория

Глория показа кого обича да яха, но за жалост това отново не се оказа мъж

Като двойка определено си отиват, веднага подметнаха почитателите на изпълнителката, но не скриха разочарованието си, че любимката им продължава да се стиска и да не разкрива нищо по-така от ежедневието си.

Предполага се, че този автомобил е част от поредния видеоклип, който ще заснеме Глория, но засега тя не е уточнила кога ще стане това, нито към коя песен ще е видеото.

Единственото, което певицата натърти пред всички е, че обича така, както й се обича и живее така, както й се живее. Готини клишета, които обаче предизвикаха някои потребители да намекнат, че може би Глория изобщо няма мъж до себе си и затова постоянно се опитва да се прави на недостижима и загадъчна.

Певицата изглежда твърде респектирана до нейния звяр - нищо, че няма топки

Певицата изглежда твърде респектирана до нейния звяр – нищо, че няма топки

„Хайде бе, те Слави Трифонов го изловиха, когато беше двойка с Мартина Огнянова, та една Глория нямаше да спипат. Намирисва нещо тая работа и май ще се окаже, че любимият мъж е само в нейната глава“, поднесоха я потребители в интернет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар