Майки на Десислава не е на себе си: Виж докъде доведе връзката й с Благой! (още подробности)

Майки на Десислава не е на себе си: Виж докъде доведе връзката й с Благой! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Майки на Десислава е в трудна възраст, а връзката на родителката му с неговия набор го обърка тотално!

Скандалната и меко казано странна любов на Десислава и Благой Найденов доведе до първите си сериозни последици. И те са свързани не с друг, а с единствения син на певицата.

Оказа се, че Майки, който е само с година по-малък от боксьора, тотално се е объркал и от известно време насам е издигнал в култ Малката Кобра. Момчето, което доскоро се радваше на нетипична за годините си зрялост и интелект, е започнало буквално да копира Найденов.

Десислава

Десислава изобщо не се тревожи, че синът й имитира гаджето й

Близки до обкръжението на Десислава разкриха, че детето й не спира да подражава на новата й половинка, да се прави на него и дори да иска дрехите му, с които да се перчи пред съучениците си.

„Страшна работа е. Майки е издигнал Благой в някакъв вид култ и не спира да го гледа в устата. Каквото каже той, това е. Думата му е закон, както и всичко, което препоръча на момчето. Било то свързано с тренировки или просто с живота. И да, това е нормално, защото всяко дете на неговата възраст ще се поддаде на подобни чувства. Щом майка му е харесала негов набор, значи и той също трябва да прилича на него“, коментират източниците.

Те си обясняват нещата чисто психологически и с това, че Майки не иска да прави или казва нещо, което да не се хареса на родителката му. Десислава обаче гледала на нещата по коренно различен начин и смятала, че в подражанието на сина й няма нищо лошо.

„Нека да се учи от Благой и да взима хубавото от него. Майки го харесва и аз не съм направила нищо това да е така. Колкото до Благо, той е прекрасен мъж с много качества, така че синът ми има какво да научи от него. Щом семейството ми се чувства добре, значи няма нищо лошо. Просто искам хората да спрат да ми се бъркат и да оставят да живея живота си така, както ме прави щастлива“, не търпяла критики певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар