Елена Паришева плаче с глас: Виж какво й сервира Ивелин Попов! (още подробности)

Елена Паришева плаче с глас: Виж какво й сервира Ивелин Попов! (още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Елена Паришева винаги е била чувствителна, но сега направо не може да спре да плаче!

Помните ли чаровната и обещаваща изпълнителка от Пайнер Елена Паришева, която се отказа от мечтите и кариерата си в името на любовта и на това да създаде семейство.

От години вече тя не се е показвала в медиите, тъй като е изцяло отдадена на любимия си мъж Ивелин Попов – Попето и на двете им деца. Елена Паришева дари футболиста с момченце, което кръстиха Ивелин – младши и момиченце, носещо красивото име Емма.

Ивелин Попов

Ивелин Попов най-после се осъзна и разбра какво означава за него Елена Паришева. Думите му я разплакаха

Днес обаче Попето и Елена Паришева напомниха за себе си заради това, което ритнитопковецът сервира на своята дългогодишна половинка. При това навръх рождения й ден. Гласовитката не може да спре да плаче, разкриха близки до нея източници. Но не от мъка, а от щастие.

Защото се оказа, че след множеството перипетии, през които минаха двамата и особено певицата (Попетоп неведнъж бе забъркван в изневери и афери с красавици), щастието се е настанило трайно в дома им.

Преломният момент бил раждането на дъщеричката им, разказват запознати. Тогава Ивелин Попов си дал сметка какво е Елена за него и като с нож отрязъл всичките си похождения и мераци към разгулен живот.

Преди часове той лично написа най-разтърсващите думи за любимата си в социалната мрежа, които накараха Паришева да плаче като малко дете от вълнение.

„Благодаря ти, че те има, Елена! Пожелавам ти да бъдеш винаги така позитивна, лъчезарна и зашеметяваща, защото без тебе ние сме нищо. Ти си опора и вдъхновение за трима ни, а аз искам да продължим все така да се гледаме в очите. Обичам те!“, написа Ивелин Попов и остави без думи не само жена си.

Дано и занапред играчът да продължи да го раздава самоотвержен мъж и да не се върне към предишните си щения.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар