Галена вцепени всички: Виж какво призна за уменията си в леглото! (шок подробности)

Галена вцепени всички: Виж какво призна за уменията си в леглото! (шок подробности)
4.8 (96.67%) 6 votes

Галена винаги е скандализирала, но този път направо разцепи мрака!

Не му е лесно на Галин с половинка като Галена до себе си. Всъщност лесно и дори зашеметяващо май му е в леглото, но само дотам. Защото благоверната му не спира да го излага като компрометира сама себе си, при това през ден.

Последната изцепка на Галена обаче надмина всички очаквания и изчерви дори земеделците в селския хоремаг. Певицата призна на всеослушание какви са уменията й в кревата и какво най й се отдава да прави на мъжете.

Галена

Галена винаги си е била цапната в устата, но този път изкърти всичко с признанията си

Ако сте гледали умопомрачителното й видео отпреди десетина и повече години, няма как да не се досетите за таланта й. Цитираме обаче как тя самата си го рекна, горда от себе си.

„Най-обичам да го лапам. Направо съм професионалистка, цяла царица в лапането. Хич не ме блазни да го хващам с ръце, защото съм добра с устата. Правя с нея всичко и дори не се налага да си слагам ръцете зад гърба. Ако ще го правите и вие, го правете страстно и горещо“, направо скри шапката и препарира Галена своите фенове на едно от последните си участия.

Поводът за откровенията й, разбира се, беше прословутото и употребявано до втръсване пиене на шотове само с уста. Смисълът и идеята на певицата обаче бяха коренно различни. Дотам, че и младите момчета наоколо се ококориха като почерпен шофьор пред катаджия.

Чаровницата на фолка май повече се изповядва и надига чашката на участията си, отколкото да пее

Чаровницата на фолка май повече се изповядва и надига чашката на участията си, отколкото да пее

То всичко това хубаво, но по-интересното е как Галин приема освободения до скъсване нрав на жена си и дали изобщо го приема. Но пък какво ли друго му остава като го гледаме колко лапнал по нея е още. Пита се обаче докога ли…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар