Мега скандал: Излезе брутално разкритие за Фики Стораро! (още подробности)

Мега скандал: Излезе брутално разкритие за Фики Стораро! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Фики Стораро мина всички граници и вече някой трябва да го спре!

Синът на Тони Стораро – Фики Стораро определено не е наследил нищо друго от баща си, освен единия глас. А след тези скандални разкрития татко му има пълното право да си умре от срам. И да навре синковеца си в миша дупка.

Ако не иска да го види зад решетките, разбира се. Защото се оказа, че Фики Стораро редовно нарушава закона за движение по пътищата и рискува не само своя, но и живота на останалите шофьори.

Фики Стораро

Фики Стораро си играе на „Бързи и яростни“, но не рискува само своя живот, а и този на останалите. Никой обаче не го закача, поне до днес

Наскоро певецът, който от известно време насам го играе мокър сън за маса тийнейджърки, е бил уличен да прави гонка с автомобили. Потресаващата случка се развива на магистралата, където скоростта на движение не трябва да превишава 140 километра.

Фики Стораро обаче кара с над 200 километра в час като видимо се състезава с наперен свой авер, който го притиска отзад с возилото си. Източници твърдят, че това безумие е записано дори на видео, в което се чува как Фики Стораро натиска газта на мощния си звяр до откат.

Въпреки това в един момент неговият приятел го задминава, като Фики отбелязва победата му с мощна каруцарска „благословия“. Следват още поредица възгласи, рев на клаксони и екшън от рода на „Бързи и яростни“.

Припомняме, че това не е първото прегрешение на Фики, който беше засичан да паркира на места за инвалиди, както и да заема забранени места за паркиране. Последното се случи миналата година в Слънчев бряг.

Любопитното в цялата история е защо никой досега не е санкционирал певеца и колко още родните катаджии ще си затварят очите за видими нарушения. Били те и от страна на така наречените ни „звЕзди“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мега скандал: Излезе брутално разкритие за Фики Стораро! (още подробности)”

  1. Таня

    авг. 03. 2016

    Какъв мангал.Как могат да го харесват…И маанетата му мангалски,няма нищо свястно в репертоара му…

Добавете коментар