В БНТ са в шок: Би Ти Ви направи немислимото!

В БНТ са в шок: Би Ти Ви направи немислимото!
4 (80%) 5 votes

Би Ти Ви срази Националната телевизия по крайно жесток начин!

Досега БНТ играеше безпристрастна роля във войната между Би Ти Ви и Нова телевизия, но вече може да е различно. БТВ отмъкна един от най-обещаващите кадри в спортната журналистика, който в продължение на 5 години работеше за каузата на Националната телевизия, научи Kliuki.bg.

Валери Генов предаде БНТ заради Би Ти Ви

Валери Генов предаде БНТ заради Би Ти Ви

Става въпрос за Валери Генов, когото футболните запалянковци са свикнали да наблюдават в коментарното студио по време на Световно или Европейско. Спортният тв водещ вече ще бъде част от семейството на bTV Media Group. Нещо, което се възприело от БНТ твърде тежко.

Според слуховете, 30-годишният Генов не е издържал на изкушението да получава двойно по-високо възнаграждение. Освен това от дете мечтаел да коментира Шампионската лига, а тази възможност има единствно в Би Ти Ви.

Ударът за БНТ обаче е голям. От медията до последно се надявали, че Валери ще остане лоялен към тях, въпреки по-добрите условия в конкуренцията. Дори му предложили леко увеличение на заплатата, което обаче не се равнявало изобщо на това, което ще получава в БТВ.

От Валери Генов се очаква да замести култовия Алекси Сокачев, който напусна по неясни още причини. Известният с виковете си „Моци, Моци“ коментатор реши, че е време за промяна, но се говори, че от Би Ти Ви са отказали да го повишат, което е преляло чашата за него.

От 2 години насам промените в Би Ти Ви и особено в спортния отдел не спират. Първо Краси Минев бе освободен, за да дойде на мястото му Крум Савов, който не след дълго пък бе понижен. Междувременно мястото си в медията изгуби и коментаторът Васил Делов. Сега дойде ред и на раздяла с Алекси Сокачев.

Освен Валери Генов, към БТВ се присъдинява и Цветан Баяслиев. Двамата трябва да допринесат за нужния нов облик в отразяването на футболните мачове.

Като цяло обаче БНТ демонстрира сближаване с Нова ТВ още преди 2 месеца, когато двете телевизии излъчиха съвместно Евро 2016. Би Ти Ви сякаш остава сама в картинката, особено и след сегашните ротации на спортните журналисти.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар