Новият на Дарина Йотова шокира всички: Виж кой е той!

Новият на Дарина Йотова шокира всички: Виж кой е той!
5 (100%) 1 vote

Дарина Йотова, която стана звезда преди по-малко от година, вече се изявява активно в любовта!

Известната като Дара поп фурия шокира абсолютно всички с новия си избраник в любовен аспект. Оказва се, че Дарина Йотова е нещо като експерт в това отношение, защото тя изцяло е обърнала предпочитанията на певеца на „Пайнер“ Галин. От около месец двамата били в страстна връзка, съобщава „Телеграф“.

Дарина Йотова падна в плен на Галин

Дарина Йотова падна в плен на Галин

За Галин от много време се говори, че всъщност стои и на двата бряга, но този път слуховете отреждат, че намеренията му към Дара са повече от сериозни. Макар тя да е още девойка, дуетната половинка на Кристиана вече си представял как се сгодява за това момиче, научи Kliuki.bg.

Запознанството им дошло в дискотека и след това Галин не успял да спре да мисли за Дара. Той обаче трябвало да се потруди много, за да я плени, тъй като по онова време младата певица имала друго гадже. В крайна сметка усилията на фолк звездата били възнаградени и той успял да я отнеме от другото момче, което било на възраст, сходна с тази на Дарина Йотова.

Галин и Дара имат разлика от около 7 години, но това изобщо не притеснявало и двамата. Самата Дара вече има опит с по-големите мъже, след като изживя романс с ментора си Криско, поне така усилено се говореше. Рапърът е дори с 3 години над фолк певеца.

Все още обаче Дарина и Галин не искат да признаят любовта си. Двамата се страхували, че това ще навреди на техните кариери. Дара била убедена, че веднага ще я причислят към изпълнителите, които обмислят да се ориентират към попфолка, което изобщо не било така.

Припомняме, че около името на Галин бяха замесени любовни афери с мъже, които обаче не получиха потвърждение от самия него. Сред най-известните беше собственикът на „Явор“, за когото се говореше, че е спонсорирал кариерата на младия певец преди няколко години.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар