Брутален обрат: Джена подлага Наско Стоев на нещо кошмарно! (а едва се ожениха – шок снимки)

Брутален обрат: Джена подлага Наско Стоев на нещо кошмарно! (а едва се ожениха – шок снимки)
5 (100%) 1 vote

Разкритието за Джена и пресния й съпруг Атанас Стоев накара всички да му се подиграват!

Сватбата на Джена и Наско Стоев беше толкова скоро, че певицата още не се е оправила от махмурлука след тържеството, но побърза да разкрие гадния си нрав. Както се казва – покажи кой командва вкъщи още от началото, че после да не стане сакатлък.

Явно на това умотворение лежи и пайнерката, която определено показа, че и доказа, кой дърпа конците и кой е „мъжът“ в къщата. И това със сигурност не е Атанас Стоев. Барабанистът се оказа мъж под чехъл и си спечели яките критики и подигравки на околните.

Джена

Джена не дава на мъжа си да гъкне, командва го още от първия ден след сватбата

Истината е, че Джена започнала да се разпорежда с всичко още в първия ден след бракосъчетанието си. Тя командвала Наско Стоев като малко кученце, а опитите й да го дресира се увенчали с огромен успех.

Вцепенени от гледката свидетели разкриха как по време на скорошното си участие в Лондон, Джена е прибирала всички пари от клиентите и не е оставила на съпруга си дори няколко пенса. Ей така, от кумова срама.

На снимките, които ще видите, барабанистът на Канарите Атанас Стоев е получил солиден бакшиш от доволни клиенти, но моментално бърза да ги предостави на съпругата си ковчежник.

„Тази жена здравето ще му вземе. Постоянно дебне и слухти да не би Наско да си задели някой лев за фонда „И аз съм човек“. Голяма беля си взе той на главата с нея, но дано успее да я кротне, за да не изреве на умряло още месеци след сватбата. Но така като го гледаме, май тя ще продължи да „свири“, а той да „играе“ като циганска мечка“, коментират източниците.

Ето го Наско, който ще си счупи краката от бързане, за да даде и последния паунд на женичката си

Ето го Наско, който ще си счупи краката от бързане, за да даде и последния паунд на женичката си

Джена пък не пуска парите от ръката си. Ще ги изпоти от стискане

Джена пък не пуска парите от ръката си. Изпоти ги от стискане

Поне един е доволен от цялата тази работа и това, разбира се е Джена. След толкова неуспешни опити с мъжете, тя най-после си намери послушкото, за когото винаги е мечтала. Като нищо обаче Наско Стоев може и да я изненада…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар