Биляна Гавазова е съкрушена: Антон Хекимян не се даде и сега мястото ѝ виси на косъм!

Биляна Гавазова е съкрушена: Антон Хекимян не се даде и сега мястото ѝ виси на косъм!
4.3 (86.67%) 3 votes

Биляна Гавазова вече е в открита война с Антон Хекимян!

Откакто вече не седи на стола на водещия в „Тази сутрин“, Биляна Гавазова е в лоши взаимоотношения с Антон Хекимян. Шуменската журналистка, която прекара последната година в майчинство, се надяваше, че поне през отпуската на арменеца ще има шанса да се върне в старото си амплоа. Нищо подобно обаче, защото водещи в момента са Стоян Цолов и Мария Цънцарова, забеляза Kliuki.bg.

Биляна Гавазова скоро може да се прости с Би Ти Ви

Биляна Гавазова скоро може да се прости с Би Ти Ви

Според всички информации от миналата седмица, Биляна Гавазова е трябвало да застане до брата на Ани Цолова, но планът се е променил в последния момент. Говори се, че Антон Хекимян лично е настоял пред продуцентите Мария да бъде водеща в негово отсъствие, тъй като тя му била доверен човек и бил сигурен в нея.

Мълвата твърди, че Биляна замисляла план как да си върне старото място, но Хекимян се усетил. Той бил наясно, че колежката му ще опита да се намърда отново до него, а не искал да се стига дотам, понеже му харесвало да бъде едноличен водещ на „Тази сутрин“.

В момента гаврата с Биляна Гавазова е вече двойна, Тя бе сложена в рубрика, излъчваща се едва два пъти в седмицата, а на всичкото отгоре дори и за заместница на титуляра не я поставиха. Според слуховете, младата майка възприела случващото се като намек от Би Ти Ви, че не я искат в екипа си.

Говори се дори, че смяната на длъжността на Биляна в сутрешното предаване е ход на телевизията да я освободи до края на годината. Тъй като е забранено уволнението на служители по време на майчинство, от БТВ решили да действат полека.

Сега, след като Антон Хекимян вече открито е срещу нея, мястото на Биляна става още по-несигурно. Арменецът може да е само водещ в „Тази сутрин“, но думата му много тежала и често началниците му правели това, което той иска от тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар